Bra födelsedag =)

Har haft en superbra födelsedag =D
Nu är jag dock väääldigt trött, och tänker inte skriva så mycket, utan det får bli i morgon...

Men iallafall så har några av mina kära vänner varit här idag, och jag fick fina presenter (bl.a ska jag få ta hål i öronen).
Nu på eftermiddagen/kvällen var lite familj här, moster Annika, mina bröder Rickard och Rasmus, den sistnämndes sambo Mia och bebis i magen ( =D). Och så var Charlotta o Sandra här såklart, och så mamma. En skön blandning =).

Jag fick massa fina presenter, bla introduktionskursen för körkortet.

I mogon visar jag mer, nu ska jag sova.

Puss på er


Because it's my Birthday!!

TJOHOO!



Inte mycket tid idag att skriva på, skulle jag tro, och hoppas =D.
Nu ska jag äta frukost, kolla till hästen och börja fixa mat, sen vid tolv-ett nån gång kommer mina vänner och då bjuds de på mat och Passionscheesecake =).
Sen vid 4-5 kommer mina bröder och kanske nån mer kusin eller vitamin...

Ha en underbar dag, för det kommer jag att ha! <3


Phew!

Nu är jag trött vill jag lova! Är klar med möblerna, vilket känns otroligt skönt...! Fast jag fuskade lite och oljade bara ovansidan. Men säg inget till mamma, schh! ;)

Nu ska jag SOVA för det har jag förtjänat =). Är helt slut efter städning och oljning, och gud vet allt.

Men det är värt allt, för i morgon fyller jag sexton, imorgon fyller jag sexton, imorgon fyller jag se-eex-ton... Fy fan vad jag är bra =)


Att göra:

  • Tvätta och skölja två klänningar (för hand!)
  • Städa mitt rum
  • Städa resten av rummet
  • Olja möblerna (fortfarande inte klar, fy, Alice, fy!)
  • Göra mat
  • Ta hand om hästen
  • DUSCHA!

Hmm, jag har fullt upp.


Första födelsedagspresenten

Var hos pappa förut, och fick min första födelsedagspresent =). Visste nästan vad jag skulle få, men ändå.
Fick nya hörlurar till min Walkmanmobil, de gamla var glapp i och alla plopparna hade ramlat av =S.

Nu ska jag städa, för det kommer ju folk i morgon.


Shoppat

Trots att jag har shoppingförbud egentligen!



Sjal Från H&M 49 kr, fast jag fick den gratis för det var ta två betala för en och Charlotta köpte en likadan. Och hon va snäll =)
Väska från Ur&Penn 20 kr (likadan som har i vitt. Älskar den så mycket, så jag kunde inte låta bli... ;)

Sjalen är jättesöt, med små detaljer, typ blommor och hjärtan, men det syns inte så bra på bilden...

Dagens kläder



Klänning från H&M
Väska från Ur&Penn
Klocka och Armband Ur&Penn

Klänningen har jättesnygga volanger, typ, men de syns inte =/

Hemma igen

Åkte en sväng till Götet med Charlotta (www.cha.webblogg.se) och vi kikade runt lite på Indiska och H&M o sådär. Hittade en jättesnygg klänning, med jag har inte råd med den ='(

Köpte ett par andra grejer, ska visa dem sedan =D.



Bjuder på den xD Osminkad, svettig o go...=)

Snabba ryck

Häromkring händer saker snabbt! Nyss hade jag inget planetar idag, men nu ska jag in till GBG med Charlotta och sedan hem till pappa!

Måste höra med honom om det är OK att jag kommer kl 4 istället...

Puss

Godmorgon

Igår var jag inte så duktig på att uppdatera, märkte jag =S. Ska bli lite bättre idag hoppas jag...

Just nu har jag ioförsig inte så himla mycket att rapportera, ska just äta frukost. Idag är det lite svalare,och molnigt... Men jag ska inte klaga, för det senaste dagarna har jag varit nära att dö av värmeslag, så... Dessutom kanske jag ÄNTLIGEN kan avsluta mitt projekt med trädgårdsmöblera idag =).

Just det, Maria mejlade! Oj, vad glad jag blev! (Info: Maria är min NaturalHorsemanship tränare, som jag och Lord älskar över nästan allt annat. Nästa Söndag till Tisdag är det läger hos henne, som vi ska åka på tillsammans med Charlotta och Dino) Hon skrev att hon skulle kunna komma upp med sin transport och hämta hästarna, framför allt för att hjälpa mig med lastningen av Lorden. Den ställer alltid till problem, sist tog det fyra timmar... Iallafall, hon skulle kunna komma upp på lördagen, och hämta hästarna, och mig och Charlotta, så får vi en natt extra!! Hur underbart som helst!
Ringde Charlotta direkt, hon blev lika glad som jag =)

Nej, nu väntar frukosten. Sålänge bjuder jag på en Lord bild.


Hemma

Nu är jag hemma igen. Har haft en heltunderbar dag på havet =). Älskar verkligen havet, jag är uppvuxen på och vid havet, och jag hör hemma där...

När jag kom hem fick jág åka till stallet och ta ut hästarna, för de har vart inne pga värmen och alla insekter... Mockade oxå, och kände mig lite extra generös när jag mockade åt S oxå.
På vägen hem började det regna småspik...! Det piskade ner, och sved rejält på mina bara, brända knän, kan jag lova. (Jag körde moppe, kanske jag ska tillägga.)

Nu har jag städat i köket, för det hade mamma blivit galen om jag inte gjort. Satt på några ägg som ska koka, kände för ägg och kaviar macka =D.

Ha de bra <3

Ja!

Jippi, nu ringde Sandra istället, och frågade om jag ville följa med ut på havet! Klart jag ville=)!
Har velat ut på havet hela sommaren, men våran (eller, ja, pappas) båt har inte legat i, eftersom pappa inte haft tid att göra iordning den, med bygget i full gång och allt. Brorsans sambo har oxå en båt, och de har "hotat" med att ta med mig ut nån dag, jag bara önskar att de kunde förverkliga det hotet =).

Har jag förresten sagt att jag ska bli faster?? Brorsan och sambon och deras båt (skojar bara) ska bli föräldrar i November, yeay! Längtar =)


Godmorgon

Orkade inte rikigt hoppa in igår kväll, men jag tror jag är förlåten =)

Vaknade med en konstig känsla i magen idag. Den är kvar fortfarande, och jag tycker inte om den! Jag känner igen den, och vet att den betyder något dåligt, men kan inte komma på vad...!
Jag sa iallafall ja till ett morgondopp, fast jag egentligen inte är 100% sugen på det, men jag tror jag skulle må bättre av det, dels av själva badet, och dels av motionen =D.

Ciao


Kvällen

Klockan är över sex, och jag har fortfarande inte gjort ett piss idag, känns det som...
Har precis ätit middag, massa grönsaker och  lite stekt ägg, namnam, och tror jag ska återgå till min bok strax.

Vet inte om det blir nåt kvällsdopp, får väl se om vi orkar =D.
Sen måste ju hästen gosas lite med oxå, får nog lägga lite mer energi på honom idag, för jag har försummat honom lite de senaste dagarna... =(


Konstigt väder!

Nu helt plötsligt börjar det ösregna! Mitt i solen, från klar himmel.
Förstår mig inte på sånt här... Men iallafall har jag lite mindre dåligt samvete över att jag inte gör något annat än sitter inne och läser =).

Nej, det kommer säkert börja åska oxå...

Hello

Hann inte kika in och säga gomorron idag, för jag vaknade av att jag fick ett sms. "Skulle du med och bada?" Från Sandra. Sträcker lite på mig, tänker "Nä, vafan, jag orkar inte." Ska precis svara, men då ringer Charlotta.
"Vi ska åka och bada nu vi står utanför, vi glömde smsa till dig förut."
Jaja, jag gick upp och släppte in dom, slängde i mig ett par mockor, och sedan cyklade vi. Och det ångrar jag inte, kan jag säga, morgondopp är fan bäst =D.

Nu tror jag att jag ska ägna tiden åt att göra ingenting. Ingenting. Då kan man bara lata sig, det är väl det varma sommardagar är till för, right =)?
Kanske eventuellt sträcker mig till att sitta och läsa...

Pussar på er =)

Natti =)

Är på bra humör. Har haft en perfekt sommarlovskväll känns det som!


Sandra och jag åkte o badade igen, hur skönt som helst, med kvällsdopp! Sen känner man sig verkligen nyttig när man cyklar fram och tillbaka överallt, för då har man verkligen förtjänat det där badet =D.
Jag har flängt runt mycket på cykeln idag faktiskt, jag lovar!
Först åkte vi till sjön i morse, ca 4 km så 8 km fram o tillbax. Sen åkte jag till hästen nu ikväll, ca 3 km, och direkt därifrån till badet, kanske 6 km. Sen hem till Sandra, för jag lånade böcker av henne (Stolthet och fördom, Stormblomma, Solens diamanter och Havets safirer) så det blev nog 8 km, sen hem hit, typ 3,5 km. Jag har varit duktig idag =D.

Nu ska jag dricka te och äta lite (hmm, vad har jag ätit idag egentligen...?) och sedan lägga mig i sängen med någon av de braiga böckerna.

Sov gott!


Puh!

Näe, det var alldeles för varmt att sitta i solen! Sätter mig nog inne o läser istället. Boken jag läser är ju bra!
 
Vad har ni för er?



Nelly sover =)

Näe...

...tänk om jag skulle ta och röra min feta röv nånstans och inte bara sitta här och glo hela tiden ;)
Funderar på att lägga mig i solen med en bok. Eller nåt. Det är liksom för varmt för att göra nåt riktigt...

Dagens kläder

Inte så himla mkt kläder på mig idag heller, men det är inte mitt fel att det är så varmt ;D



Färgen stämmer inte riktigt, den är mer korall egentligen.
Köpt på Indiska för 280 kr, sen när jag kom dit veckan efter var den ju såklart på rea! Morr, då blev jag irriterad... ;)

Hemma igen

Vi åkte och badade i morse =). Hur skönt som helst med ett morgondopp, och det var inte varmt att cykla, inte då iallafall =).



Blir nog ett kvällsdopp oxå ;)

Sen när jag kom hem skyndade jag och mamma oss iväg mot Gbg, fast int5e hela vägen utan bara till Bäckebol. Där kollade vi på elgiganten och onoff (jag letar ju kamera, som bekant) och mamma köpte en telefon med kontantkort för 700 spänn. Det är tänkt att det ska ligga här hemma, för vi har sagt upp vår "vanliga telefon", den försvinner i oktober, nån gång.


 
Så ser den ut =D. Den är pytteliten! Ska visa sen hur liten.

Nu har morsan åkt till stranden, jag följde inte med för jag har både huvudvärk och mensvärk :(
Funderar på att ta en Ipren och lägga mig och läsa min braiga bok....


Mornin y'all

Godmorgon godmorgon, det blev inte sagt godnatt igår, men det klarar ju man sig utan =).

Vi åkte och badade i Ingetorp, vår sjö som ligger ett par kilometer bort. Det var helt underbart! Lagom kvällsvarmt sådär... Vi moppade upp, fast vi egentligen skulle cyklat =D.

Sen åkte vi upp till Statoil och hyrde film (av världens suraste kassörska, man skulle kunna tro att hon ätit en hel hink citroner. Visst, det var lördagkväll och 10 minuter till stängning, men det är väl för fan inte mitt fel att hon är så korkad att hon väljer att jobba en lördag om hon inte klarar av att vara hövlig! Hade jag haft ett jobb, vilket jag väldigt gärna skulle vilja ha, så skulle jag se till att sköta det exemplariskt, även om jag var trött och ville hem.) Var var jag nu?
Jo just det, filmen, vi hyrde Försoning. En utav de bästa filmerna jag sett, så galet vacker, liksom. Det är så sorgligt, och så på slutet får man ett knytnävsslag i magen av... Ja, jag ska inte förstöra den för er, men SE DEN! Jag grät när den slutade, grät när jag gick med Sandra och Charlotta till dörren för att de skulle åka, grät när jag borstade tänderna, och grät när jag gick och la mig.






Nu ska jag bara lite snabbt fixa så att jag ser anständig ut, coh göra ett par mackor,  för sedan ska vi cykla till Ingetorp för ett morgondopp =).

Dagens Kläder

Bikini! Nä, men nu har jag bränt mig, och slängt på mig en vit klänning/top över bikiniöverdelen.




Från BikBok, 49 kr. Handlar aldrig där, nästan, men ibland dyker det upp nåt!


Dagens...

...temperarurer:

31 grader i skuggan
38 grader i solen
24 grader i havet
22 grader vid botten


Hemma

Kom hem från stranden för en stund sen. Har nog bränt mig igen... =/

Nu sitter jag med världens goaste Smoothie =D.



Ska nog fortsätta med möblerna sen. Om jag orkar... ;) Ikväll ska nog jag och Ch och Sandra åka och bada igen. Fast jag badade inte förut, för jag har lingonvecka. Orkade inte krångla liksom. Men vi satt nere vid vattnet en lång stund och pratade. Det var mysigt =).

Nu ska jag fortsätta leta kamera. Och fortsätta längta till Ullared =D.


Bilder från stranden






I'm off

Japp, det blir stranden idag iallafall =D.

Hade inte tänkt åka, men sen ringde Ch och frågade och då kan man ju inte säga nej ;).
Får ta itu med möblerna senare =).

I eftermiddag hoppas jag kunna dra med mamma mot Gbg, jag vill kolla typ elgiganten och så efter kamera...

Pussar


Hmm...

Den där tavelidén är rätt dyr, alltså. Så som jag vill ha den, jag vill ha ca 70x50 cm, ungefär kostar runt 900 kr...
Men man får väl se det som en investering ;)? Den tavlan kommer ju hänga på mina väggar i all framtid sedan ;).

Charlottas syster har lovat att hon ska ta bilder på oss, alltså mig och Lord och Ch och Dino. Hoppas det blir av snart, när det är fint väder och allt =).
Jag vill ha en bild med kvällssol, tror jag. Ett sånt där fint, eldigt ljus nästan, som träffar från sidan, tror jag. Och så träd, helst björkar, eller till och med ek i bakgrunden. Eller bok! Vi får väl se vad som är möjligt.

NU ska jag äta frukost =)

En idé

Er som läst bloggen några gånger vet kanske att en utav de viktigaste sakerna i mitt liv är den här mannen:



Därför vill jag ju såklart ha honom nära mig jämt, och nu håller jag ju även på med lite förändringar i mitt rum. Så igår, eller när det nu var kom jag på att man måste ju göra en såndär tavla! Ni vet när man trycker upp en fin bild på tyg! Så det blir som en tavla, som IKEAs tavlor typ, vet ni vad jag menar? Detta måste jag kolla upp, fatta vad fint det skulle vara med en bild på älsklingen och mig på väggen =)?

Godmorgon

Är redan vaken =). Nej jag skojar bara, jag brukar faktiskt vara vaken vid den här tiden... =0)
Har sovit med fläkten på hela natten! Det har varit så jäkla varmt...! Försökte stänga av den ett par-tre gånger i natt, men så fort jag gjorde det fick jag ingen luft att andas. Så jag fick sova med surret =). Jag störs inte aå mycket av sådana ljud, som tur är =).

Idag vet jag inte vad som ska hittas på riktigt. Mor min ska nog till stranden, men jag är inte så himla sugen på att följa med, faktiskt. Tror jag inte iallafall. Jag funderar på att lägga mig på gräsmattan här hemma istället, eller kanske fortsätta med mitt projekt från igår? Möblerna, alltså... Hmm...

Nu var jag tvungen att gå och släppa in den dumma katten. Hon går ut på ena sidan, och så kommer hon in och vill gå ut på den andra sidan, men efter fem minuter inser hon att "fan, det var ju för varmt i solen" och då kommer hon och jamar på ett helt hysteriskt sätt!

Nej, nu ska jag äta frukost, tror jag. Eller nej,det sk ajag nog inte än, jag ska leta kamera ;)



Den dumma katten =) 

Kommer inte på nån rubrik

Fick avsluta arbetet med stolarna för jag började må dåligt. Nu ligger jag i soffan och försöker vila.

Ifall jag inte kommer tillbaka idag : Godnatt!

Half way through

Halva jobbet gjort på trädgårdsmöblerna. Har tvättat klart dem, men nu ska jag börja olja. 

Mitt magont kom tillbaka sådär hux-flux.  Börjar bli orolig nu.

Fy fan.

Helvetes jävla fan. Hur kan de göra så?

Lite småångest!

Som ni kanske vet vill jag ha en kamera. Eller rättare sagt jag ska ha en kamera.
Har ju tittat på ett par runt ett och fem ungefär, men idag kom mitt sparkontobesked... Tänker inte säga hur lite det var, det var mer än ett o fem, men jag får kanske börja tänka om. Vill ju inte ha ett tomt sparkonto när jag har köpt kameran...



Vill ha!


Hemma

Att jag alltid ska lyckas bränna mig! Fast denna gången är det inte alls lika farlig som när vi var i ljungkile...!

Stranden var jätteunderbar, det var hur varmt som helst! Nu ska jag smörja på mig aftersun och sedan funderar jag på att vara duktig och ta itu med trädgårdsmöblerna spm behöver tvättas och oljas...



 



Charlotta kom oxå <3

Vi drar till stranden

Hakar på morsan och drar till stranden. Hoppas det inte är så varmt så jag får solsting ;)

Ha det bra <3

25 Juli

Är det verkligen 25:e idag...? Min dator säger det, men... Ja, det stämmer nog!

Jag har varit vaken ett bra tag, faktiskt. Har äntligen börjat vända rätt på dygnet igen.
Sovit otroligt bra i MIN säng igen, den har varit efterlängtad, vill jag lova =).

Idag blir det nog inte så mycket gjort, tror jag. Det är asigt varmt ute, så havet sedan kanske...? Sedan ska ju hästen tas hand om, har ju inte sett honom på ett par dagar nu!

Om sex dagar fyller jag sexton!


Hemma igen

Hej hej, nu sitter jag hemma i lugna sköna Kode igen =). Varma Kode, det första jag gjorde när jag kom hem var att gå upp på övervåningen och öppna precis alla fönster för att vädra ut lite innan jag ska sova! Jag kan verkligen inte sova om det är för varmt...! Är ni likadana?

Jag är jättetrött nu, så jag ska inte skriva så mycket, men jag har en hel del tankar som snurrar runt i huvudet. Har fått veta en del grejer om min familj som jag inte visste innan de senaste dagarna, och jag behöver nog bearbeta lite tror jag... I morgon ska jag berätta det viktigaste.

Nu ska jag smaka på ett nytt te som vi köpt, ett jordgubbste, och så ska jag nog kolla på Project Runway från igår, om jag orkar. Eller Sex and the city. Eller Morden i midsomer. Eller Simpsons...
Efter det ska jag lägga mig och läsa ut min superbraiga bok.

Sov Gott!


Hos morfar

Hej på er sötnosar, hur har ni det?

Fick inte tag på någon dator igår, men idag så lånar jag morfars =D.
Han är en riktig prylgubbe, min morfar, och har typ allt. Han har tilloch med dator med bredband!

Jag har det ganska bra men lite långtråkigt här i Tibro. Det är lite deprimerande att inse att älskade morfar faktiskt är gammal, till sist... Och mormor... Det orkar jag inte ens ta nu.

Mamma har det nog ännu jobbigare, tror jag, det är ju trots allt hennes föräldrar. Men hon säger inget, som vanligt...

Imorse vaknade jag av ett allergi-nysanfall. Morfar orkar inte dammsuga, så vardagsrumsgolvet där vi8 låg var inte rent, och min känsliga näsa fixade inte det. Men jag fick en allergitablett och sedan följde jag med mamma ut på morgonprommis :0).

Ikväll åker vi hem. Det ska bli skönt att sova i sin egen säng, men det känns alltid konstigt att åka ifrån Mormor och morfar, eftersom man vet att varje gång kan det bli sista gången man såg dem...

Nu ska vi snart äta, och jag ska titta igenom mormors gamla smycken innan maten.
Vi ses ikväll =)

Bye

Åker nu. Mår inte bra, har ont i magen IDAG IGEN!
Måste nog snart gå till vårdcentralen trots min läkarskräck om detta fortsätter :(.

Vet inte hur bra internet är hos moffa, så vi får väl se om det blir något inlägg mer idag,annars ses vi i morgon kväll=)



Förresten är första datumet (förutom min födelsedag nästa torsdag ;P) inbokat i min vackra almanacka..

Ullared!! 18 Augusti, I can't wait xD



Bye!

Senare

Nu har jag fått mitt kaffe och ätit frukost, så jag är på lite bättre humör... Ska packa nu, sen ska vi nog åka rätt snart.
Funderar på hur många böcker jag ska ta med. Kommer att ha tråkigt och mest läsa, förmodligen, så kanske två, tre...?
Vi kommer ju hem i morgon kväll, det förhandlade jag mig fram till, men det kan ändå vara lång tid när man har nada att ta sig för...

Puss


Surmorgon

Istället för god morgon är det sur morgon idag. Klockan är strax över åtta och jag är vaken. Ofrivilligt.
Somnade ca halv 2 igå, trots att jag la mig tolv, så jag har sovit ca sex timmar...

Idag, om ett par timmar, åker vi som sagt till morfar. Vi får väl se hur den här dagen ska sluta.
Jag ska iallafall börja med morgonkaffe. Det brukar jag inte göra, brukar dricka te, som ni kanske redan vet, på morgonen och kvällen och kaffe mitt på dagen nån gång, men jag är så trött så jag måste.

Morgon på er

Marstrand

Vår lilla utflykt till Marstrand. Som sagt kanske världens underbaraste Ö. Förutom Flatön (nej, det är inte en Ö full av flator, utan vår sommarstuge-ö, dit pappa ska flytta ;)).







Helt underbara hus! Alla ser ut som från Lotta på bråkmakargatan blandat med Pippi långstrump =)


 
Världens snabbaste (och konstigaste?) båt låg vid kajen. Bemannad med tatuerade australiensare =).



En kexchokladbåt låg oxå där =)



Fästningen, Carlstens Fästning, tillhör oxå atmosfären



 



Min favoritdetalj på hela "utegården" (vi gick inte in i själva huvuddelen, för de skulle snart stänga):






Imorgon...

...ska vi visst åka till Morfar. Hoppsan!
Morfar behöver lite stöd. Han är rätt gaggig själv, och mormor har svår alzhiemers. Nu har hon precis flyttat till ålderdomshem (något hon borde gjort för flera år sedan, för hon tog knäcken på morfar) och hon missar inte en chans att klaga för honom om hur hemskt hon har det, fastän personalen säger att hon trivs bra, sålänge hon inte vet att morfärinte är där, typ... Svårt att förklara för någon som inte vet hur hon är.

Men vi ska iallafall dit och stödja honom lite.

Nu ska jag lägga in bilderna från Marstrand, och sedan kolla på Morden i Midsomer innan jag nanar.I morgon blir det upp tidigt nör vi ska till Tibro =).

Gonatt!

Dagens kläder nr 2


At home

Detta är verkligen en utav de finaste öarna på västkusten! Tyvärr bebos den mest av snobbfolk... :/
Ska lägga in lite bilder strax...

Stannade hos Lorden på vägen hem =).


Hemma men on the go

Hemma igen från pappsen. Det var kul att träffa honom och vovven igen, när jag träffade dem insåg jag hur mycket jag saknat dom! Pappa flyttar ju i slutet av Augusti oxå, så det gäller att passa på :/.

Nu ska jag bara byta om, tror jag (det får bli två dagens kläder idag;)) och sedan ska vi åka en sväng till vackra Marsstrand. Hur fint som helst, om ni inte varit där =). Förresten är bilden på min Header tagen på marsstrands fästning.

Fina bilder hoppas jag det blir.

Bye

Dagens kläder


Papi

Nu ska jag dra till Farsan och käka mat. Har inte träffat honom på ett par veckor, så det ska blir kul... =)

Morfar ringde. Han måste vara den goaste gubben som finns, alltså =D.

The Kamera-hunt goes on...

...and I've found another candidate!
En Samsung. Men jag är fortfarande kär i Casion...

Puss

Dagens låt

Sommarklassiker.

In the summertime

Fika

Mmm fika i solen, fantastiskt!



Bjuder på en sommarbild. Fast förra sommaren ;)

Ångest

Jag får ångest, jag vill ha den där jäkla kameran NUUUU!!

Förlåt, jag fick ett villhaanfall =)

Nu ska jag nog hitta på nåt annat en stund, tror jag...


Mer o mer kär....

I kameran =). Tror nästan det kommer blir Casio Exilim EX-Z1080. Den är snygg, de flesta recensioner är superbra, testbilderna är fina, och den kostar runt 1500 kr. 
Enda problemet jag har är egentligen att hitta den...? På Pricerunner  står det att OnOff ska vara billigast, men på onoff.se så finns den inte ens! Skumt.


Halli hallå

Nu är jag vaken, och har till och med hunnit äta frukost!
Det är inte så illa...=)

Vad händer idag? Vet inte. Jo jag ska till pappa för första gången på typ 4 veckor. Han är hemma lite kort nu så jag får passa på. Han ska flytta snart nu.
Mamma har en gammal kompis som hon inte träffat på år och dar som kommer hit. Det är lite dokusåpa, tydligen var han intressarad av en utav mammas tjejkompisar, men en annan av mammas närmaste vänner snodde tjejkompisen. Dom e fortfarande gifta... =D.

Vad ska ni hitta på idag? Innan jag ska till pappa är det enda jag förmodligen kommer göra att titta efter kameror, igen =). Är väldigt fast vid idén nu=D.

Gadnatt, eller nåt

Ska inte gå och lägga mig, men gå ifrån datorn. Ses i morgon <3

Hemma

Japp, hemma igen. Har haft det rätt gött, morsans kompisar är faktiskt helt ok. En utav dem har en dotter som är supermodell och jobbar i Italien. Snacka om att man känner sig fet i jämförelse.
Jag fick ont i magen när vi höll på och grejade, så jag var tvungen att lägga mig på soffan en stund. Lånade en bok att läsa som verkade väldigt bra, så den fick jag med mig hem =).
Nu mår jag bättre men fortfarande lite halvtaskigt. Ska sätta mig med glassen jag gjorde igår och götta mig framför tvn. Inselade simpsonsavsnitt och sedan SATC är tanken...=D.

Men allra först ska jag sätta mig och dregla över digitalkameror en stund till...


On the go

Hemma igen, och har ätit middag. Nyttigt idag igen faktiskt! Sallad med kyckling till, visst är jag duktig;)?
Nu ska jag och mamma strax åka igen, vi ska till en av morsans väninnor och de ska väva. Jag följer med i brist på annan underhållning ;).



Osminkad och fin med en häst som ser galen ut ^^ 
 

Handla mat

Haha, nu ska jag ägna mig åt lite vuxen aktiviteter och åka och handla mat med mamma =D.

Hjälp mig med min fråga om digitalkamera i inlägget nedan =)

Kamera

Har fortsatt fundera på det här med digitalkamera. Snälla har nån något tips? Helst under 2000 kr.

Jag har hittat några kandidater, bla den här:



Casio Exilim EX-z1080.



Nån som vet nåt om den? Det jag vet är att den fått bra expertbetyg, och att den är hyfsat billig...

Min nagellackssamling

Funderar på att byta färg från min taskigt gjorda franska manikyr till nåt roligare.

Vilken?


Gomorron =)

Har varit vaken en stund. Satte klockan på halv nio, eftersom jag vänt så på dygnet så måste jag vända tillbax det lite... =)
Men jag gick upp halv 10 och åt frukost.
Nu sitter jag här och har inte så mycket att göra... Ska kolla mitt sparkonto, hur mycket där finns, för jag funderar på att köpa en kamera!
Har kollat netonnet lite, och de har ett par billiga alternativ...


Hästbilder









Kolla underläppen <3






Kvällen

Jao, hemma från stallet (ganska länge sedan, men morsan hade ockuperat datorn;)) och jag har gjort glass! Egen hemmagjord hallonglass, men den är inte riktigt frusen än, så jag får vänta lite...

Tog en del fina bilder på pållen min som jag tänkte visa...

Sommarbild


Mat :D

Lagat mat. Är duktig =).
Ska göra glass oxå, sen stallet. Blir nog bara att titta till pållen idag, för det regnar och jag har ingen lust...




Nope

Nu får jag allt hitta på nåt annat en stund, har suttit här hela dagen.

Vi kanske ses...?

Dagens andra låt

Är i vanliga fall en sucker  för lugn och fin musik. Men när jag väl fastnar för nåt annat är det ofta lite ovanlig musik. Får jag höra i alla fall...

Vassego. Maskinen- Segertåget


Shoppingfynd

NU har jag fått tummen ur, och äntligen laddat över bilder på några av veckans shoppingfynd =)



Kjol 124 kr



Ballongkjol 30 kr



Likadana korta koftor, 74 kr/st

Allt kommer från gamla hederliga GinaTricot. Det bästa i hela sverige ligger i Stenungsund =)


Dagens låt


Grr

Morr! Letar digitalkamera... Mest lite på skoj sådär, men ändå. Hittade en jag tyckte verkade superbra, en Canon PowerShot A610, billig och allt, och så SÄLJS DEN INTE LÄNGRE!
Grr... Min vanliga tur!

Tråkigt!

Jag har supertråkigt!!

Vet verkligen inte vad jag ska hitta på, några förslag...?


Forever21

Forever21 är nog en utav mina favvoaffärer på nätet (fast jag inte får köpa nåt för mami :/ ).
Den här, till exempel, skulle jag lätt springa runt i i höst =)



Fast jag har köpförbud i ett halvår, typ, för jag har fått jättemycket kläder senaste månaden :S.
Enda undantagen är Ullaredsresan i Augusti.

Riktigt rädd

Råkade logga ut och skulle logga in igen och så gick det inte! Då blev jag lite skraj... Men jag hade visst bara råkat trycka in caps lock... :S


11 dagar!

Idag är det elva dagar kvar tills jag fyller 16!! Tjohoo, grattis till mig =).
Måste börja skriva på önskelistan ;)

Godmorron

Morron morron, nu är jag uppe och har ätit frukost =).
Är lite halvsuroch trött idag. Vet inte varför. Kan ha sovit för mycket...
Är rastlös oxå, vet inte vad jag ska hitta på, riktigt...

Hoppas ni får en bra dag =)


Godnatt

Natti natt, nu ska jag stänga av datorn och sätta mig med en kopp te och eventuellt en film innan jag sover.

Ha de bra, sov så gott!

Min säng

Letat ganska länge efter en säng. Inte själva madrassen och så, det har jag redan världens skönaste, utan stommen. Nu har jag hittat en på IKEA som jag gillar.

Är egentligen osäker på hur fint jag tycker att det är med svart, men jag måste typ har det, eller vitt, för jag har redan två andra träslag i mitt rum, och det bli liksom förmycket annars...


Hemma

Hemma igen från Prins Caspian. Den var bra, men lite lång, tyckte jag. Framför allt är han ju så j-vla snygg!!


Brådis

Nu har jag liiite bråttom, vill jag lova...! Om en halvtimme-fyrtiofemminuter sisådär, så ska jag har duschat, ätit middag, klätt på mig och sminkat mig litegrann. Tror ni jag hinner ;)?

Vi ska iväg och se Prins Caspian. Det är födelsedagspresent till söta Sandra, Charlotta ska med oxå.
Lite tråkigt för mig att jag inte hunnit se första bara...


La stable

Måste åka till stallet. Orkar egentligen inte, men va gör man inte för sin baby =)?

Har käkat äckliga nudlar. Nu när jag sitter här kom kissemissen och la sig brevid, så söt hon är! Hon är nog lite sällskapssjuk, tror jag, för hon brukar inte ligga så nära... Hon saknar väl morsan, haha =D.

See ya


Gårdagens IKEA fynd =)

 

Dagens låt

Lisa Miskovsky - Another Shape of my heart

(som ni kanske märkt vid det här laget har jag ganska blandad musiksmak ;))

Manikyr...

Varför kan det aldrig bli bra!? Jag blir GALEN på nagellack ibland, speciellt när man ska göra fransk manikyr, för det torkar ju aldrig!!

Sähär blir det när jag försöker mig på det;



Det blir aldrig snyggt! Fast det ser rätt OK ut på långt håll...

En annan grej; varför blir man alltid kissenödig precis när man målat naglarna?? Nu sitter jag här och hoppar nästan upp och ner för att jag är så nödig, men jag kan inte gå på typ en halvtimme...!
Synd om mig...

Problem?

Nån mer än jag som har haft problem med GinaTricots hemsida? Den laddar liksom inte för mig, jag skriver ginatricot.com, och det kommer en sån där att man ska välja sitt land, och jag väljer sverige, och då kommer ginatricots logga upp, och sen en sån där linje som fylls upp, som om den väntade på nåt, men på sidan står det klar!
Den har hållit på så i 2 veckor nu, jag blir galen! En gång lär jag den stå i 10 minuter, för jag tänkte att den kanske faktiskt laddade, men nejdå, inget hände... Grr...

19 Juli

Hej hej, hemskt mycket hej!

Hur har ni det? Själv är jag ganska trött; har sovit aaaldelles för länge de senaste mornarna, så idag satte jag klockan på 08.50, och gick upp kvart över =). Har gett missemjau mat, och nu ligger hon på stolen brevid mig och myser, så sött!

Idag händer nog inte så mycket. Ska greja (klart, hoppas jag) i mitt rum, fortfarande, och så ska jag försöka ta en promenad, hade jag tänkt...
Jo, just det, och så ska vu ju åka o se Narnia ikväll! Jag och S och Ch.
 Skulle kollat på första filmen igår, men när vi kom till macken och skulle hyra den var den försvunnen! Inte utlånad, utan försvunnen... Skumt.


Natti

Nu är det filmtajm med bilar och smoothie, mums!
Så jag säger gonatt, för jag kommer inte orka säga nåt mer idag ;)

Natti

On the go

Hemma igen en snabbis, men bara för att stressa ihäl mig för att komma iväg till stallet!
Blev en potpurri på IKEA, inget annat idag. Men en lång önskelista till min födelsedag näst-nästa torsdag =D.
Och så hittade jag min blivande säng!

Ikväll blir det antagligen Narnia (första filmen) med Sandra, som äntligen är hemma från Malmö!) och Charlotta.
Imorgon ska vi gå på bio och se andra filmen, så vi ska ladda upp med första idag.

Pussar, see ya

Bye

Nu sticker jag till IKEA. Har bestämt mig för att inte åka med till Kungsbacka, utan sätta mig på en röd hem istället. Ska egentligen inte ha nåt på IKEA men vi ska hoppa in när vi ändå är in that area.
Så ska vi ju lämna in min mobil oxå... Undrar hur lång tid det tar att laga den :/

Ha de så bra, see ya later!

Personliga almanackan!

NU kommer bilden på min Jättefina personliga almanacka!



Visst är den fin??

Taking care of myself

Ibland är det ju viktigt att ta hand om sig själv, eller hur? Det har jag gjort nu på morgonen vill jag lova!
Först satt jag jättelänge och åt frukost (med färskpressad apelsinjuice, nam nam) och sedan la jag ansiktsmasken ni ser i förra inlägget. Nu sitter jag och väntar på att första halvan av min franska manikyr ska torka =)



I miss Paris!

(Bilden är tagen för nästan 2 år sedan efter en 22 timmar lång bussresa, så forgive mina kläder ;))

Dagens...

...snyggaste bild:



Haha, jag med en mycket vacker chocklad-doftande lermask!

Gomorron =)

Jag sover nog för mycket tror jag, för jag är alltid trött! Det spelar liksom ingen roll när jag somnar, för jag sover alltid för länge ändå.... Skumt, jag har aldrig i hela mitt liv varit morgontrött.

Idag ska vi lämna in min pajade telefon på elgiganten där den är köpt, kanske åka till IKEA och åka till typ Kungsbacka för att hälsa på mammas kompis.

Vad ska ni göra?

Natti

Okej, så jag har inte varit så rolig idag. Mest gnällt, faktiskt. Och inte har jag visat några bilder heller, som jag lovade.
Men jag har varit upptagen med att möblera om hela dagen... Och vet ni vad? Nu börjar det faktiskt bli lite fint!

I morgon ska jag visa bilder på rummet, mina shoppingfynd från igår, och min almanacka =)

Sov så gott, nattinatt <3

I'm off

Har grejat ännu mer med mitt rum, och nu börjar det liksom ta form, men det blir fortfarande inte som jag vill ha det! Jag får nog ett utbrott snart ;).

Till stallet, ombytt och klar. Helgrå är jag, insåg jag nu =). Ridbycor, tjocktröja och strumpor...

Sen när jag kommer tillbaka ska jag visa mina shoppingfynd, I promise!

Förresten...

...så landade min personliga almanacka i brevlådan idag!  Tjoho, vad glad jag blev =). Enda ljuspunkten idag, tror jag.
Ska visa den senare, när jag orkar... :P

Puss

Eftermiddag

Är trött. Har grejat i mitt rum typ hela dagen, och inget blir som jag vill...!

Nu vet jag iallafall ungefär hur jag vill ha det i rummet, men vi kan inte åka till ikea och köpa min klädstång än... Suck.

Ska nog till stallet om en stund, men är så trött nu att jag inte evt vilket ben jag ska stå på.


Alice på dåligt humör

Jaa, nu är jag arg på riktigt! ALLT går åt h-lvete! Jag har pajat min mobil, tappat en låda full med smågrejer som jag var tvungen att plocka ihop igen, fått en bok på tårna... Nae, idag är en otursdag för mig!


Faaan!

H-lvetes, j-vla, f-cking skit!! Min telefon är död!
Den låg på strykbrädan och jag skulle ta den för det kom ett SMS, och då ramlade den i marken. Nu är displayen död!Har stängt av och satt på den och den är bara död, skärmen är bara svart även om telefonen går igång... Helvetehelvetehelvete.
Har förmodligen inte ens råd att lämna in den på lagning...

Mommy missing

Kom på någonting väldigt spännande. Mamma är inte hemma.
Hon jobbar inte, hon är inte hos någon kompis, och stavarna är hemma, så hon är inte ute och går.
Var är hon? Mysteriskt, alltså...

Puss

Gomorron y'all!

Nu är jag tillbaka igen...! Mammas vännina var ju här igår, och då kunde jag inte sitta vid datorn, eftersom mitt älskade datarum var ockuperat... ;)
Men kvällen blev ganska bra ändå, jag fortsatte städa, ni vet jag är ju fortfarande inte klar med den stora utrensningen, och sedan vid 9 nån gång kom Gina, och vi snackade massa och kollade sedan på älskade Project runway.
Och Sex and the city reprisen... Igår var båda avsnitten jättebra tyckte jag, speciellt det sista.

Nu ska jag nog äta frukost snart. Sen ska jag måla mina naglar, för om dom är omanikyrerade så går dom sönder :(. Och det vill vi ju inte ;).
Sedan ska jag nog fortsätta röja, och eventuellt möblera om lite =).

Pussar


Shopaholic feels guilty

Vi var inne i Stenungsund och handlade mat. Mat var iallafall tanken att jag och mamma skulle köpa. Men utöver det blev det oxå en hel del grejer till Alice på GinaTricot... Har jättedåligt samvete. Vi har inte råd med allt detta egentligen. Men jag kan ju inte låta bli!
Ska visa bilderna senare.

Ikväll vet jag inte hur mycket jag kommer kunna hälsa på er, för mamma har en kompis som kommer hit och ska sova i rummet där datorn står. Och den bärbara har virus =(

Pussar


I'm off

...to Stenugsund, av alla platser på jorden. Ska handla med mor min (enda sättet att få vad jag vill ha;)) och hoppa in på GinaTricot.

See ya

Morning

God underbar morgon alla, sovit gott?

Jag har bara vaknat, gått upp, duschat och satt på datorn det är det enda jag hunnit med idag =).
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på...? Äta frukost först, och så måste jag stryka =(.

Vad ska du göra idag?


Natti

I gonna sleep now. Jag har velat sova jättelänge nu, men inte kunnat, eftersom moppen skulle hämtas.
Men nu, ljuva säng, faller jag i dina armar =)

Natti natti

Jag blir så jävla förbannad!

Är så jävla förbannad! Sara smsade när de satt på bussen och hade typ en 10 minuter hem. Jag åkte för att möta dem och hämta min moppe som ju var fastlåst i Saras moppe.
När vi möts och börjar ta loss våra moppar, och elins moppe upptäcker vi först att Elins registreringsskylt är borta. "Helvete, tänker vi, att folk tycker det är så roligt att pilla med varandras saker."
Vi fortsätter en stund till, och just som Elin ska starta sin moppe upptäcker vi en stor pöl på asfalten runt den. Vi kommer fram till att någon förmodligen brutit upp tanklocket och snott hennes bensin. Förbannade som fan, börjar vi bli.
När Elin sedan startar den börjar det spruta bensin från underredet. Spruta, verkligen, inte ens droppa utan spruta!
Någon jävla idiot har gjort hål på hennes bränsleslang! Vem faaan gör så?? Vem är så jävla, infernaliskt, idiotiskt dum i huvudet och gör så?? Vad är roligt med att förstöra någon annans saker?!?

Elin blev såklart jätteledsen och arg, och vi andra oxå, såklart. Jag fattar det liksom inte, hur kan man göra så? På hennes fina 16.000 kr moppe? Åh, jag hatar folk i min ålder, deär så omogna! Jag längtar tills folk som är jämngamla med mig inte längre tycker att det är kul att förstöra för andra.

Vi fick rulla hem moppen hit, till mig, så nu står den här utanför och läcker... Sara körde hem Elin.


Dagens låt

 

Death cab for cutie - Soul meets body

Dagens kläder



Sorry about konstig bild, men det var den enda som fanns... :/

 

Disaster

Gothia blev en katastrof för min del... Jag har klaustrofobi, och en kö med flera hundra skrikandes, klängandes och knöendes fjortisar blev för mycket för min del. Jag bangade och åkte hem istället.
Tänkte åkt till min bror (som ska ha barn i November förresten, yeay!! Eller ja, inte han, of course, men hans sambo) men han svarade inte när jag ringde hem till honom, för att höra om han möjligtvis ville ha lite sällskap...?

Men nej, nu är jag som sagt hemma. Ska kolla på Morden i midsomer och dricka en kopp te tror jag. Inatt måste jag hämta min moppe oxå. När Sara, som jag låste ihop min moppe med, kommer hem från festandet =).

Quick update

Jättesnabbt kikar jag in nu bara för att säga adjö. Jaa ska packa ihop mitt pick o pack o åka till Elin. Vi ska göra oss iordning för Gothia Discot.

Vi får väl se om jag orkar titta in ikväll/natt, annars ses vi i morgon!

Pussar


Bye

Well, I'm off. Detta lär ju ta hela dagen. Men vi hörs!

Sara smsade. De vill åka till Gothia idag! Jag kommer vara hur trött som helst ikväll! Jag hoppas jag kan övertala dem att ta det i morgon...

Pussar


Tidig morgon :P

Nä,  jag vet, det är inte speciellt tidigt egentligen men har man vant sig vid att inte gå upp förrän sådär runt 10, så känns halv 9 rätt surt... :/

Idag gäller, som ni kanske minns, städning. Av stallet. Fört hand. Suck... Vi (jag, Charlotta S och K) ska alltså skrubba, skrubba, skrubba väggar och ev. oxå golv. Kul va? Har jag lite tur (vilket jag inte lär ha) så behöver jag bara skrubba Lordens box...

Vad ska ni göra idag?



 Lord <3

Natti

Jaa, nu säger jag nog godnatt, tror jag. Är inte speciellt trött, trots en bra och händelserik dag, men jag ska ju upp i tid imorgon... Nej, jag klagar inte över att behöva gå upp halv 9, men jag är inte van vid det längre... =)

Innan sängen blir det en kopp rabarber&grädde-té och lite sex and the city...

Sov gott

Dagens Kläder



Jag i morse, väntandes på tåget. Solen sken i mina ögon, så jag var tvungen att titta bort...

Personlig almanacka

Har förresten klickat hem en personlig almanacka från www.personligalmanacka.se. Dom e snygga tycker jag, och jag kommer behöva ne för att hålla reda på allt, nu när jag börjar i höst =). Självklart, med min vanliga tur, går det inte att ladda upp en bild från deras hemsida, eller så är jag bara oteknisk och gör fel...
Men ni får väl se den om TVÅ veckor när den kommer :D. Can't wait...
Min ska vara röd och vit.

Pussar <3


Dagens shopping



Blå/grönaktig klänning, H&M - 49 kr (!)
Färgen stämmer inte riktigt på bilden... Den är lite havsblågrön, liksom... Har en likadan svart xD
Kjol , Gina Tricot - 124 kr
Japp, det är den kjolen "alla" har, men den är ju så snygg!



Sen var vi på Ur&Penn som hade rea.
Alla armband 20 kr, alla halsband 30.





En klocka fyndade jag oxå! Har aldrig varit en klockmänniska, men har funderat ett tag (läs: sen i torsdags) på att bli en! Det ärju trots allt väldigt snyggt, och praktiskt med klocka.
Denna ser aningen tantig ut, men den är otroligt dnygg i verkligheten, tycker jag... Fin på handleden.... =)

Sist men inte minst: En bikini.



Från Change. Jag med min, låt oss kalla den ovanliga, bh storlek, måste köpa lite dyrare underkläder. H&M passar mig inte,  fast jag gääääärna skulle vilja det. Det skulle underlätta för min plånbok... ;)


Återigen hemma

Nu är jag hemma från stallet igen! Är stolt över mig själv, faktiskt; har mockat ur hela Lordens box. Det var jobbigt som jag vet inte vad, men det är så skönt att vara klar! I morgon klockan 10 ska vi träffas i stallet igen och tvätta, allihopa.

Nu ska jag ladda upp bilderna på dagens shoppingfynd...

Pussar

Hemma

NU är jag hemma igen från GBG!
Det blev, trots att det inte var meningen, flera fynd, ska visa senare, men hinner inte nu. Varför? Jo, för att som hästägare har man aldrig en ledig sekund...! Nu bär det av till stallet.
Fick ett sms förut av S som äger stallet. "Kan ni" (hon har antagligen skickat det till Charlotta oxå) "mocka ur era boxar idag, så kan vi städa stallet i morgon?" Städa= Tvätta och skrubba väggarna för hand. För hand! Suck...


Godmorgon, älsklingar

Idag är det en underbar dag! Varför vet jag inte, men vaknar inte ni oxå med den känslan ibland?

Jag ska (förmodligen, om hon inte backar ur) spendera tid med mami idag.Lite mor-dotter bonding, sådär =). Vi ska in till the fisk-city, Gbg (skojar bara, alla som bor i Göteborg luktar inte fisk, för ersom tror det;)) och gå runt i affärer. Blir nog ingen vanlig shoppingrunda, för mami och jag har ganska delade åsikter om vilka klädaffärer som är roliga, och dessutom tycker mamma (av full förståeliga anledningar) inte att det är kul att ståujtanför ett provrum när jag provar 520 plagg... =)
Nej, det blir nog mer inredningsaffärer, och kanske något smyckesaffär och sådär... =) V
Vi får väl se.

Pussar


Natti

Nu, mina vänner sitter jag på mammas jobb... Vid den här tiden! Hon skulle bara hoppa in och göra 20 minuters arbete på vägen. Det handlar om pengar (does it not always) och rese ersättning, och fan och hans moster...
Vi har varit hos min moster och min kusin. Det var ganska kul, roligare än att sitta hemma, iallafall...! Moster hade rensat ur sin garderob, och mamma och jag fick gå igenom det ratade. Moster har, precis som mamma, hemsk klädsmak, och dessutom är moster (som tur är) några storlekar större än jag. Mamma hittade ett par grejer, inte jag.
Fast jo, en grej; en gammal tunn tunika, som jag tänker använda som sjal... Ska visa bild i morgon.

Nu ska vi åka hem, och när jag kommer hem blir det nog en kopp té och sedan sängen, så detta får bli godnatt!

Godnatt


Traumatisk upplevelse!

När jag åkte till stalleet var jag med om något jättehemskt! Det kanske inte låter så illa, men jag ska iallafall  berätta...

Satte mig på moppen och skulle åka till stallet. Hade på mig min vindjacka med hög krage som täcker den lilla delen av halsen/hakan som hjälmen inte når över. Blixtlåset på jackan krånglar lite, och ibland när man knäpper det "missar" det liksom första tänderna, så det går upp igen, ni vet som ett trasigt blixtlås gör...? Det hände iallafall, och i fartvinden gick jackan upp hela vägen. Jag tänkte "äh, det är så kort bit till stallet, jag klarar mig" och höll helt enkelm dem ena handen i jackan för att den inte skulle blåsa av mig.
Men nu var ju alltså det lilla mellan rummet mellan hakan och hjälmen helt öppet, och det blåste in i hjälmen.
När jag precis skulle svänga in på avtagsvägen till stallet kom det en insekt och flög rakt på mig, på bröstet ungefär. Tänkte inte så mycket på det, för man brukar krocka med både det ena och det andra när man kör moppe. Men så helt plötsligt kände jag att den surrande varelsen var kvar på mig, och tog snabbt dit handen för att vifta bort den.
Det gjorde bara saken värre, för den surrade iväg uppåt, IN I HJÄLMEN! Den surrade runt där framför ansiktet, och kunde ju inte komma ut, eftersom visiret var ivägen, och jag fick panik, eftersom jag insåg vad det var; En geting.
Den stack mig. I pannan. Det gjorde ont, men allra mest blev jag fruktansvärt rädd. Jag vände moppen och åkte direkt hem. Jag visste ju inte ens om jag av allergisk mot getingstick! Och i ansiktet, dessutom...! Väl hemma fick jag en mindre chock, och när mamma lugnat mig (för det var ju ingen fara, det är bara jag som lätt får storpanik) så sjönk jag ihop på hallmattan och grät, av rädsla... Jag vet att jag är lite fjantig, men jag kan inte hjälpa det...!

Nu i efterhand svider det mest. Och jag är väldigt glad för att sticket inte var i eller vid ögat, eller i munnen...!

Pussar


Dagens Låt

Fortfarande fast i gårdagens ABBA tema=)

Jättefin låt! Hur fint framförd som helst av Amanda Seyfried som har en fantastisk röst, förresten.

Thank you for the music.





Eftermiddag

Good afternoon, Ladies and gentlemen =)

Är nästan klar! Med utrensningen, alltså! Har ägnat hela helgen åt dessa förbannade påsar med skräp, men nu börjar jag skymta ljus vid horisonten...! Jag ska börja göra rent min "nya" byrå, och sedan flytta över kläder. Efter det kanske jag äntligen kan få slänga ut mina gamla fula vita 80-talsgarderober... =) Om det visar sig att jag inte behöver dem, vill säga. Men det är jag rätt övertygad om att jag inte kommer göra.
Kruxet är klädstång... Jag har bara en, som är aaalldeles för liten, och slänger jag ut garderoberna så försvinner den oxå. Funderar på att ha en slags synlig garderob; en klädstång hängandes från taket, typ. Lite svårt att förklara, låter kanske inte så fint, men i mitt huvud är det det =).

Nu ska jag tillbaka till arbetet, see ya!

Underbar insikt

Insåg precis (eller ja, för typ 5 minuter sedan) att nästa vecka är det ju för f'n Gothia Cup! Är inte speciellt intresserad av fotboll, men vet ni vad Gothia Cup innebär för oss icke-fotbollsintresserade tjejer...? Just det: Gothia Discot. OCH en massa snygga fotbollskillar, förhoppninngsvis... ;)


13 Juli

Morron på er, har ni sovit gott?
Det har inte jag....Vaknade typ 5 i morse av min jävla dörr som stod och lät. Det är svårt att förklara... Lyckades iallafall somna om, och gick upp nu.
Idag händer nog inte så mkt. Slappardag. Jag ska rensa det sista i mitt rum, avsluta gårdagens påbörjade jobb, men mer än så är inte planerat... =)

Vad ska ni göra idag?


Dagens Kläder



Tights, Kofta och Sjal - Gina Tricot
Klänning - Indiska

Konstig min - Ingen aning om vart den kom ifrån =)

Natti

Mamma Mia!

Guuud va bra den var! Bästa filmen jag sett på länge, se den! Man blir glad,och ledsen, och lycklig...! Och jag rös flera gånger under balladerna.
Enda tummen ner var att gubben brevid mig satt och stampade takt. Till ALLA sångerna. Men, men vad gör det? Han måste ju få ha sitt lilla kul... =)

Dagen till ära: Dancing Queen


Biotajm

Japp,  nu är jag hemma från stallet igen. Har duschat, och nu ska vi precis äta innan vi åker iväg till stan. Ska kolla tåg, men hemsidan krånglar ju såklart! Jag HATAR vasttraffik.se!
Ska som sagt var se Mamma mia filmen. Tror att den är rätt bra, men allra mest ska jag se den med mamma, och det är svårt att hitta nåt på bio som både jag och mamma kan tänka oss att se =).

Ha det bra sålänge =)


Afternoon

God eftermiddag, mina damer och herrar. Nu bär det av till stallet. Får se om jag hinner slänga upp nåt mer innan det bär av till Mamma Mia =).


Har gett upp

Nu har jag gett upp projektet städning/utrensning för dagen. Fick ändå en hel del gjort; slängt ut massa böcker, gammalt (äckligt) smink, osv. Känns bra.  Ska fortsätta i morgon, tror jag.

Har lite problem med mitt rum. Jag vet inte hur jag ska inreda det! Vi har bott här nu i 3 (eller är det 4...?) år, men mitt rum känns fortfarande inte som hemma. Jag är ganska intresserad av inredning och så, och jag vill ha ett fint organiserat rum med hög mysfaktor, men jag lyckas liksom aldrig! Det ser bara uppflängt ut, alltihopa. Och min garderob sen, katastrof...!

Charlotta smsade och ville att jag skulle åka upp till henne i Strömstad. Hon är där och tävlar (friidrott) men hon har det lite ensamt. Kände att jag faktiskt ville sätta mig på tåget och åka dit, men jag kan inte.
Mor min och jag ska på Mamma Mia ikväll...

Pussar


Jag blir galen

Håller på att tappa det. Förståndet. Har ni någon aaaaning om hur mycket SKIT som finns i ens gamla flickrum när man börjar gräva?! Det är så mycket att slänga att mamma måste hjälpa till... :/

Pussar


Gomorron

Morning morning! Idag skiner solen när jag vaknar, är inte det typ det underbaraste som finns?? Det enda som skulle kunna överträffa det är att vakna brevid någon som är som solen, men så lucky är jag icke :/.
Idag ska jag förmodligen rensa en jäkla massa i mitt rum; släng, släng, släng.

Vad ska ni göra?

Pussar

Godnatt

Nu är jag hemma igen. Haft en ganska tråkig kväll, om jag ska vara ärlig. Det var såklart kul att träffa alla igen, men de pratade bara om vad de druckit vilka kvällar, vem som hade legat med vem... Jag var inte så intresserad. Sedan kollade vi på pretty woman.
Gonatt <3

Kvällsmys

Ska iväg till Elin och träffa alla i tjejgänget igen! Känns som en evighet alla var ihop sist...! Några har vart i Spanien, någon på Kreta och en annan i England... Men nu ska det bli tjejmys och en jäkla massa skitsnack ;)

Ha en underbar kväll!



Jag och Elin <3

Rekord!

Wow, jag har haft besöks rekord! Tjena, det var jag INTE beredd på ;)

Men ni är lite dåliga på att kommentera, hörrnini =) :P

Äntligen klar

Så. Nu är det klart! Vad tycker ni, bättre än förra? Är nöjd. Ska fixa lite till med kommentarområdet, men nu måste jag åka till hästen innan han blir arg på mig =).



Pussar

Update

Har hållit på HELA eftermiddagen och pillat med ny design, och nu tror jag att den äntligen är klar! Ska börja greja med stilmallen nu, wish me luck =)

Designa

Tjohoo, jag har lyckats lista ut hur man gör! Jag kan ÄNTLIGEN ändra min sida att se ut som jag vill...!

Gårdagens Kläder



Haha Alice leker bitch =)

Vit A-linjetopp - Ullared (ha!)
Vit kjol - H&M
Tights - Gina tricot
Halband, ehhh... ingen aning?
Rosa naglar


Bilder från igår

Här kommer lite bilder från min och Charlottas mysiga biokväll =)



Världens bästaste (o sötaste;)) kompis. Charlotta <3



Vi missade precis bussen. Den förbannade skiten åkte precis när vi kom springandes in på parkeringen bakom busshållplatsen. Han måste ha sett oss, och ändå åkte han! OCH han var en minut tidig! J'vla idiot... Hmmf, iallafall fick vi vänta på nästa.



Väl i Göteborg fick vi vänta jättelänge innan bion började. Det fanns inga platser kvar till bion som började 18.00, så vi väntade till 20.45. Tiden spenderade vi på att fika och gå en promenad. Bilden ovan är när Charlotta och hennes läppglans lekte bitch på kafét.

 



Scientologi kyrkan gick vi förbi. Tom Cruise var inte där.



Göteborg. Världens vackraste stad?

Godmorgon

Idag är det dåligt väder. Jippi! Har svårt att få nån inspiration till att hitta på nåt... Vad ska ni göra idag?

Pussar

Hemma

Hemma igen. Blev senare än vi tänkt.
Filmen var bra, men vi var tvungna att gå 5 minuter innan slutet, för det dät jävla bioreklamen innan gjorde så vi hade missat sista bussen hem om vi inte gått!! Och då hade mamma blivit galen... :/
Men man fattade ju liksom hur det skulle sluta....

Imorgon ska jag visa lite bilder, men nu ska jag ta en kopp té och SOVA =)

Vita fynd

Innan jag sticker ska jag passa på att visa mina senaste vita fynd =)



Vit jeanskjol- H&M 149kr
Vit brottarlinnetunika - BikBok 49 kr
Linnet sitter jättefiint på och har lite rynkning i ryggen. Dessvärre är det väldigt genomskinligt, så jag får se hur jag ska lösa det. Vad tycker ni, är see through okej...?

Upp och iväg =)

Har legat i solen en stund. Underbart! Tror inte jag hann få så mycket färg, men ändå... =)

Nu ska jag moppa iväg och titta till min häst. Får se, det kanske blir en liten ridtur idag...?
Ikväll, bestämde jag och Charlotta, ska vi gå på bio. Skulle ju egentligen firat Sandra, men det blev inget med det, för hon drog till Malmö istället. Men nu ska vi iallafall gå och roa oss själva. Tänker se sex and the city filmen, om det nu går att få tag på biljetter till den! Det verkar näst intill omöjligt, det finns typ 3 platser kvar till föreställningen som börjar 18:00!
Hur som helst fick jag lite bråttom nu, så jag får sticka. Hörs sen =)



Vad tycker ni? Hit eller inte? Det är inte direkt vad jag skulle ha på mig på mitt bröllop iallafall =)

Changed plans

Gick ut på altanen. Solen skiner. Det är varmt.
Screw dammsugningen, jag ska pressa!


Halvvägs

Japp, halvvägs genom mitt stökiga rum. Har plockat undan det mesta, packat upp gardagens packning och hängt in grejer i garderoben.

Fyra tomma vattenflaskor hittade jag i mitt rum. Fyra! Hur i hela h'lvete har de hamnat där??

Nu återstår dammsugningen, see ya.



Jag igår i Lords hage. Fint väder var det då.

Gomorron sötnosar

Jag är uppe och på hyfsat bra humör, men det är dåligt väder... :/ Jaja, inte mycket att göra åt det.
Idag väntar förmodligen inget mer spännande än att städa. Och packa upp, jag har fortfarande inte gjort det, haha... =)
Har jag lite tur orkar Charlotta följa med på bio sen iallafall, i så fall blir det förmodligen sex and the city filmen. Jag är nog ungefär den sista tjejen under 30 som inte sett det xD.

Pussar


Natti

Ja, jag ska ju inte sova, såklart, jag har ju sommarlov =). Men jag ska´nog stänga av segdatorn och gå och lägga mig i soffan med en kopp té och kolla på teveen stund.
Ha en underbar natt.

PS. Vi tänker på Evelina & Fredrik som gifte sig för ca sex timmar sedan, och just nu borde vara i full fart med att dansa, eller...?

Pussar =o)

Dagens

Dans/skönaste par! Hittade videon hos www.elinrebecca.blogg.se och höll på att skratta på mig. Gud va kul att göta en sån grej på sitt bröllop, sådär kul hoppas jag att jag och min blivande man oxå är på vårt bröllop =)


I hagen

Har kommit hem från hästen. Orkade inte ta mig för så mkt med honom idag heller, har dåligt samvete för det. Men jag orkar liksom ingenting, känner jag, jag mår fortfarande inte bra... Tog iallafall en del kort.



Visst är han gullig, min lille skit? Lord är nog det sötaste som någonsin gått i ett par hästskor... =)



Han har bläs, och tunn tunn päls på nosen, så den rosa huden sticker fram. Då får han solbränna, den stackarn! Glömde ta kort på hur hemskt det såg ut, det var liksom riktiga sår! Kollar man noga ser man skorporna genom den mjukgörande solkrämen jag smörjt på. Den tycker han INTE om, förresten.
Han är så rolig, han börjar gå mot mig när jag kommer i hagen, och så ser han att jag har tuben med kräm med mig, och då vänder han. Sedan krävs det en lååång stunds övertalning, och lite godis efter att man smörjt på.
Och så blir han lite sur och går iväg en stund, men väntar man 2-3 minuter så kommer han igen.



Lord hälsar på fienden: Tuben med solkräms-helosan. Keep your friends close, but your enemys closer.





Det var ingen ren häst direkt, som ni ser =)



Detta är Sessan, hans kompis i hagen. Det finns 3 andra hästar i stallet, men Sessan och Lorden går på mindre gräs. Dom ska banta, haha. Sessan är Shettis, och jätteliten. Såhär liten:


 

Pussar <3

Dagens

Mig. Sä här slappt orkar-inte-ta-på-mig-nåt-annat ser jag ut idag. Gillar klänningen, den är jätteskön, och kostade bara 75 kr, men just idag känns den väldigt.... slapp!





Pussar


Boktips

Jag är inne i en period när jag läser ganska mycket, även om jag just nu lider av bokbrist, dvs det finns inte en enda bok i huset som jag kan tänka mig att läsa...
Iallafall, Katarina von Bredow är en utav mina absoluta favoritförfattare, har inte läst en enda bok av henne som jag inte gillat! Boken jag senast läste (läste ut den för andra gången inatt ;)) är Knappt Lovlig.
Jättebra bok, jag rekommenderar denn verkligen! Till alla som gillar att läsa om tonårsproblem, riktiga problem, alltså, inte bara problem som "jag har inget att ta på mig", och kärlek, ibland lite omöjlig kärlek.... =)¨


Håller på att bli galen

Klockan är snart 1 och jag har inte gjort någonting! MÅSTE snart hitta på något.
Surfar runt lite och kollar allt möjligt, men internet vägrar jobba med mig! Suck....
Allt går så segt!

Förlåt att jag är så gnällig idag :/ Jag älskar er ändå <3



Guuuud vad jag saknar de små liven!

Goddagens =)

Igår kväll mådde jag inte så bra, och orkade inte hälsa på er så mkt, men idag känner jagmig bättre.
De här h-lvetes j-vla förkylningen vägrar ju att ge med sig! Jag är arg och framför allt rastlös som fan...
Vad ska jag göra??

Är idag som sagt var trött, rastlös, och lite avundsjuk. Läser alla andras bloggar, och alla verkar leva mer spännande liv än jag gör! Till exempel Evelina (www.evelinas.blogg.se) som gifter sig idag! Så spännande har inte jag det... ;)

Hoppas ni får en bättre dag än jag har=). Jag kan inte ens roa mig med film, för alla mina filmer är hos Charlotta...=/

Pussar =)

Filmtips

Kom på att jag måste tipsa om två filmer vi sett i helgen. De dagar det var dåligt väder satt vi inne o kolla på film på laptopen, hihi =)

Såg massa andra, men de två absolut bästa var Finding Neverland och If only. Finding Neverland är en såndär jättegullig historia om när författaren till Peter Pan fick idén till pjäsen, och familjen han fick den från. Kanske inte låter så roligt, men se den, jag lovar, den är jättebra. Och lite sorglig på slutet. Om inte annat så spelar Johnny Depp huvudrollen, och det skadar ju inte, eller hur?

If only är jättesorglig. Den handlar om en kille vars flickvän dör i en bilolycka. Men han får en andra chans, och.... åhh, den är så sorglig! Man sitter och gråter och gråter ocg gråter, speciellt på slutet...!




Nej, nu måste jag bege mig till stallet...


Jorden anropar Alice hjärna...

Hela jag känner mig helt borta. Är trött, snorig och oförmögen att tänka. Inte en enda bra idé har jag fått på heeela långa dagen, och det mest produktiva jag tagit mig för att göra är pannkakor=)

Har kollat på pirates of the carribean i brist på annat att hitta på. Det var ett tag sedan jag såg den, och jag glömmer alltid hur bra jag mår av att se den... Nu har jag lust att se de andra två oxå (har redan sett dem, tvåan är bra, men inte trean) men de har jag inte hemma så... Funderar på att lyxa till det lite med popcorn, chokladbollar och Sagan om Konungens återkomst ikväll. Är själv hemma, morsan är i stockholm med jobbet, så jag kan i princip ta mig för vad jag vill =)

Nu ska jag nog snart dra mig till stallet, ska bara kolla till hästen idag, orkar inte så mkt annat.


Mornin!

Morrn morrn på er =) Eller ja, det är ju inte morgon längre, men ändå ;)
Har varit uppe rätt länge, typ sen åtta, men har bara slappat än så länge. Har ganska tråkigt idag faktiskt, och är rätt fantasilös. Dessutom är jag trött, eftersom jag fortfarande inte är 100% frisk...

Dagens enda projekt blir förmodligen att kolla lite på planerna inför ons/tors. Då ska jag och Charlotta fira Sandra, som fyllt år och konfirmerat sig. Det blir lite Narnia-tema, vi ska kolla på första filmen på onsdag kväll (har inte sett den, är den bra?) och sedan ska vi sova över och på tors blir det lyxdag, middag och sedan prins caspian på bio...

Pussar

Hej hej igen=)

NU är jag hemma igen! Skulle egentligen inte kommit förrän på Onsdag, men planerna ändrades...

Att cykla ca 6 mil till Ljungkile i 28 graders värme var en utmaning, vill jag lova! Tjena, vad trötta vi var alla tre... (Ska lägga in bilder, men orkar inte just nu :P)
Själva stället var fint, och vi hade det bra. Men självklart blev ju jag sjuk! Låg med halsont och feber, sådär lagom kul, som ni kanske kan tänka er...!

Nu är jag iallafall hemma igen. Cyklade inte hem, pga min hals, men är rätt nöjd ändå...

Pussar

2 juli

Goddag på er =)
Idag har jag inte hunnit skriva någonting, för jag har knappt varit hemma, och mobilbloggen funkar inte...?
Jag har ialla fall varit ute med Sandra, och vi har storhandlat inför vårt äventyr!

Äventyret, minns inte om jag skrivit detta förut, är att hon och jag och Charlotta ska på cykelsemester! Vi ska cykla härifrån (Kode, ligger mellan Kungälv och Stenungsund) till Ljungkile. Ska bo där några dar och bada o så, o sen ska vi cykla hem igen =)

Därför kommer det inte bli bloggat på ett tag... =(

Pussar<3


Alice älskar ;)

Vet att jag har visat denna förut, men visst är den bara för söt??


Älskar! Från forever21... Nån som vill ge den i födelsedags present? Maila isåfall till [email protected]... ;)

Nu ska jag nog cykla (!) till stallet. Fast jag inte vill... Bye!

Personlig almanacka?

Funderar på att beställa en personlig almanacka. Jag tror att det är bra, och jag kommer nog behöva en almanacka mer än nånsin i höst, och då är det väl bra att ha den snygg, eller hur? Som en sporre att verkligen hålla koll...

Bara för det går det inte att ladda upp en bild på hur det kan se ut... Morr!

Pussar

Första Juli

Idag är det första dagen av den bästa månaden på hela året! Det är sommarlov, oftast varmt i vattnet (trots att solen har svikit lite hittills) och bäst av allt; Jag fyller ju år! Inte förrän 31, så det är ju ett bra tag kvar, men still =)
Längtar efter att fylla 16. Då får jag börja övningsköra, yeay! Mamma och jag kommer slita ögonen ur varandra när vi ska ut på vägarna ihop...

Idag ska jag jobba lite faktiskt. Mitt jobb består ju av att passa barn, världens sötaste ungar, och idag  ska jag och Gina (Regina egentligen, en kompis) hämta dem från dagis. Det kan ju bli spännande... Har hämtat dem en gång förut, förra veckaan, och då gick det ganska bra, men dom blir lätt gnälliga på eftermiddagen, när de har varit igång på dagis hela dagen, och bara vill hem... Får väl se hur det går =).

Sen ska jag hinna testa min cykel  idag oxå, inför äventyret på fredag ;)



Jag för drygt ett år sedan. Tänk vad mycket man kan förändras på ett ynka år!

RSS 2.0