Prommenixtajm

Japp, nu jäklar blir det promenera av ;)
Ska moppa iväg till Charlotta, sen ska vi ut på kvällspromenad. Får se om jag orkar kvällsrapportera efter det, annars:
Gonatt =)

Slö

Fortfarande slö. Huvudvärken har lättat lite men inte släppt... =(
Ska ev.  ut på  kvällsprommis med Charlotta senare, om jag orkar för huvudvärken =S

Kollar på teve. Slött utbud. Simspons är favoriten,dock =).

Pussar
¨

Dagens Låt

Här kommer dagens låt. Älskar den, lite klassiker sådär =) Kolla videon, rolig =)

Headache

Världens huvudvärk kom smygandes efter jag gjort mat! Den försvinner inte, så nu sitter jag i soffan och tittar på TV och tycker lite synd om mig själv...
Har tagit en ipren, så jag hoppas jag mår bättre snart...

Pussar


Mat

Hemma igen. Hästen var jobbig. Ni som vet något om hästar har nog koll på att hästar, och kanske speciellt då ponnyer, som Lord råkar vara, blir extra tittiga och hoppiga när det blåser, och det var precis som hände...

Nu är jag hungrig, och ska nog äta. Kycklingsallad, och mina nybakade bröd. Mums!

Pussar

Jäsa

Finns det nåt tråkigare än att vänta på att bröd ska jäsa klart?!
Iallafall jäser det sista gången nu, och när det är klart ska jag skynda som fan till stallet, för jag har lovat att släppa ut deras hund någon gång mellan 11 och 14... Kommer inte hinna riktigt, kommer vara där typ kvart över två, men jag tror det är okej...

Sedan är det ju pållen oxå, som ska få sin dagliga dos av kärlek. Vet inte vad jag ska hitta på med honom idag riktigt, det känns inte så lockande att rida när det känns som att det ska börja regna vilken sekund som helst... :/



OBS Bild från i vintras. Tänk bort lerklumparna och vinterpälsen =)

Pussar

Shoppingfynd :)

Måste bara passa på att visa två utav mina senaste tillskott i garderoben. Älskar klänningar, och den senaste tiden har antalet klänningar/tunikor ökat rejält, tack vare reorna =)



149kr H&M



178kr, på en liten Gbg affär jag inte minns namnet på, hihi =)

Hemma

Home again. Mammas kontor skulle nog platsa på listan "Topp 10 tråkigaste ställena i Sverige".

Fick vänta läänge på bussen. Tråkigt, dessutom är min ena handsfree hörlur trasig, så jag kunde bara lyssna på musik på ena örat ;)

Nu ska jag baka bröd, om det finns jäst...



Pussar

Snabbis

Gomorron, snabbt morrininlägg =)
Sitter på morsans jobb, av alla ställen och väntar på henne. Orkar inte förklara varför ;)
Idag har jag INGEN aning om vad jag ska ta mig för.
Men jag kommer väl på nåt?

Pussar <3

Åskmoln

Är på JÄTTEdåligt humör. Vill bara gå och lägga mig. Orkar ingenting.

Mornin

Eller inte direkt morning, men ändå =) Har varit uppe en stund och ätit breakfast och så, men jag har satt mig här nu ;)

Igår blev det inte bloggat mycket på kvällen, men det berodde på två saker:

1. Jag var på Sandras konfirmation. Hon konfirmerade sig vid 12, och det höll på i en timme ungefär, men sedan dröjde det ändå till 14.20 tills de kom till själva "kalaset" efteråt. Så jag och Charlotta stod där i över en timme bland hennes släkt och kände oss lite utanför. Men det var ju tur att vi hade varandra iallafall.... =)

2. Precis när Sandra och hennes tvillingbrorsa äntligen kom, så var jag där i 20 minuter innan vi skulle åka, för jag skulle till min bror i GBG och fira honom, han fyllde år i fredags.
Han och hans sambo ska ha barn i november förresten, så då blir jag faster!! Wiiie!

Sen när jag kom hem åkte jag till Charlotta, och vi gick ut på kvällspromenad. Vi gick ner till havet och satt däroch tjöta en stund. När jag ko0m hem igen var klockan nästan 12, och då orkade jag inte rapportera ;)

Idag ska jag kolla lite på min cykel, inför vårt stooora äventyr i veckan ;)

Pussar

Mornin' nerds ;)

Nä, jag skoja bara =) Men gomorron iallafall =) Jag är vaken så här tidigt för att jag ska på konfirmation kl 12, och jag vågar inte somna om, för då kommer jag säkert vakna 20 över 11 eller nåt =/

Vi har ingen konfirmationspresent heller, hon ska få sin fördelsedagspresent/konfirmationspresent när vi är på vårt lilla äventyr i veckan, men vi har inte kommit på något bra att ge henne än. (Vi är förresten Jag och Charlotta.)
Tips?

Morron <3

Dagens låt

Hinner med en snabb dagens låt innan jag sticker oxå ;)
För att hylla Sex and the city filmen (har inte sett den än, men ska eventuellt i helgen, om det finns några biljetter kvar)
så är dagens låt Fergie- Labels or Love. Låten är skriven för filmen, och om man lyssnar noga hör man faktiskt lite av SATC vinjetten i början.

Känner mig lite duktig

Har bakat bröd (frallor, som blev alldeles för små, men goda) och varit ute på en promenad. Känner mig faktiskt lite duktig, men oxå trött...!

Nu är siktet inställt på stallet, och Lorden. Ska inte rida.
Sen ska jag hämta Sandra, och Charlotta kommer oxå, så ska vi snacka om vårt lilla äventyr nästa vecka (berättar mer såsmåningom) och kolla på film, tror jag. Och så ska jag fixa Sandras naglar inför i morgon, hon konfirmerar sig.

Jag har aldrig konfirmerat mig, och aldrig fattat grejen med det heller. Jag gissar att de flesta numera konfirmerar sig för presenterna, men jag skulle inte fått några,även om jag konfirmerat mig. Det var mammas regel för både mig ochmina bröder; ni får gärna konfirmera er, och jag ska laga mat och fixa fest åt er, men ni får inga presenter. Jag antar att hon ville att vi skulle ha en genuint intresse för den religion vi valde. Vi är inte döpta heller, för mamma ville ge oss möjligheten att välja tro själva. Jag har inte valt någon.

Nej nu måste jag nog sticka, innan regnet kommer... :(

Pussar

Gårdagens

Gårdagens kläder, dååliga bilder =/.
Men men, here you go:



Klänning Indiska
Tights Gina tricot
T-Shirt Ullared

Min första dagens (även om det var igår, men man kan ju inte få allt, right?) öppna champangen!

Pussar <3


Mm, eller hur!

Eller hur att Karolina Kurkova är för fet! Om hon är fet, då är jag... död, typ av fetma. Nej, det här gör mig arg.



           För fet??

Morr'n

Gomorron gomorron, nu är jag uppe och glad ;).
Nej, jag har ju inte sovit tills nu, men jag har gått upp, ätit frukost jättelänge, och kollat på simpsons =).
Nu sitter jag här och har lite tråkigt... Vad ska jag hitta på? Surfa runt lite, men sen då...?

Här förresten är våra kompisar fårn igår ;)



Dom kom fram och ville bli klappade =) Skitsöta.

What happens in vegas

Blev visst lite sent hemma =)
Åkte till Charlotta, och vi satte oss och skulle kolla på film. Men så kom vi på att vi nog var hungriga, och började laga mat. Just när jag satt där och bläddrade i GP kom jag på, "vad kul det skulle vara att gå på bio ikväll" och så bestämde vi oss för att göra det. Vi fick kasta i oss maten, och så blev det en himla massa krångel med att hinna till bussen (som vi misssade) och sedan en annan buss, och sedan springa till bergakungen.
Men vi hann! What happens in vegas blev det, svinrolig film, en utav de bästa jag sett på länge. Vi skulle egentligen sett Sex and the city filmen, men det fanns en enda plats kvar! En!
När vi kom tillbaka till Charlotta (jag åkte oxå med till henne, för jag var tvungen att hämta min moppe som stod där) så bestämde vi oss för att gå ut på en promenad. Sagt och gjort, vi gick ner till havet, och hittade några jättesöta kalvar påvägen som vi hälsade på =). 

Nu är jag hemma igen, och funderar allvarligt talat på att ställa mig och baka ett par bröd, ett recept som går snabbt, bara för att det skulle vara så lyxigt att ha fräscht bröd imorron bitti.... Men jag hittar inte receptet, och vill inte väcka mamma som förmodligen städat undan det.

 

Dagens låt

Är Eva Cassidy - Fields of gold.
Orginalet är av Sting, visste ni det?


Förresten,

Glömde säga att dessutom kommer gymnasieintagen i morgon! Får se om mina 280 poäng räcker =). Men jo, det kommer det att göra. Men det gör det ju ännu mer intressant att veta var skolan ligger =D.

Pussar

JAA!!!

YES! Det finns ÄNTLIGEN info om vart jag kommer gå i skolan! Ja, ja, ja, shit vad glad jag blev! Har väntat sedan i April att få veta vart skolan kommer ligga. För er som inte vet, så börjar jag gymnasiet i höst, och jag har valt en helt ny skola, min klass är första årskullen på skolan, och de visste inte ens var den skulle vara än, och det har varit så nervöst att vänt och vänta och vänta på att få veta var jag ska gå, kunna åka dit och titta och så. När jag gick ur skolan för ett par veckor sedan hade jag ingen aning om var i Göteborg jag skulle gå. Visste bara att jag skulle gå någonstans i Gbg.
Åh, vad glad jag är att jag äntligen vet, ni har ingen aning om hur glad jag är!!

Första långgatan 20 är addressen. Så här ser det ut utifrån:



Haha, spännande va?

Pussar

Snyggt, Rihanna!

Okej, jag måste erkänna att jag tycker sämre och sämre om Rihanna, både hennes musik, hennes frisyr, och hennes klädstil. Men här har hon lyckats med tre av mina favoriter; Gult, Volanger och Långt. Själv är jag så kort (164 cm) så jag ser jättejättekort ut i långklänning, men det är jättefint på en del. Som här, t.ex.



Riktigt snyggt.

Inge GBG

Nope, inte stan, för Ch orkade inte... Och jag har ingen lust att åka själv heller såe... Jag har gjort mig iordning och allt, så nu känner jag mig lite onödig när jag sitter här med kläder och smink och inte har nåt att göra =S.

Funderar på att gå en prommis. Det behövs, vill jag lova, har nog gått upp nåt kilo sedan skolan slutade, för jag har liksom inte gjort så mkt, hehe. Nu känner jag mig lite fet. Grejen är att jag vill ju ha min mobil, walkman, för man kan ju inte gå utan musik, right? Men ena hörluren på handsfreen har tappat "ploppen" så jag kan bara lyssna på ena... Jättejobbigt. Haha, vilka i-lands problem jag har =).



Pussar

Goodmorning

Morrn morrn, sitter just här o funderar på att åka in till Götet och kolla reor... =) Mina fickor, och min plånbok, är lika tomma som... ja, jag vet inte vad, men det finns inga cash där iallafall, så jag kan inte shoppa nåt, men man kan ju alltid drömma =)



Pussar <3

Done and done!

Städning: Klar!
Dammsugning: Klar!
Byte av lakan: Klar!
Mat: I ugnen (Klarom ca 10 min. Lasange, mums!

Efter maten ska jag moppa iväg till stallet och se till lillkillen.  Vid tio tiden kommer Elin och Gina, och då smäller det: Säsongstart Project Runway!
Enda realitysåpan jag gillar, och jag har väntat sååå länge på att det ska komma tillbaka!!

Pussar


Städtagen

Håller på att pilla lite i mitt rum. Jag vill verkligen ha ett rum som känns som mitt, eftersom jag bor hemma hos mama blir resten av huset inte min stil, inte mitt (även om jag gärna sprider ut mig i hela huset, som mamma gillar att påpeka, hihi). Just nu har vi inte råd att göra några storslagna förändringar, så jag får försöka så gott det går med det lilla jag har =).
Har städat i flera timmar nu, håller på att slänga ut i princip allt. Är så trött på att hela rummet är fullproppat med saker jag inte använt på 4 år...
Har flera idéer om hur jag skulle vilja ha det, men då måste jag liksom plocka undan allt onödigt först, för att se hur det kommer att bli...

Pussar


Stylish

Har förresten bestämt mig för att min blogg nog ska dra iväg lite åt modehållet. Eller ja, mode och mode, men kläder iallafall... Så bli inte förvånad om det börjar dyka up lite shoppingfynd och sånt ;)


I'm back!

Jag är tillbaka, saknad?

Jag har haft semester och inte orkat, helt enkelt, men nu känner jag mig lite uppfräschad och ready to go igen!
Tänkte börja med att visa lite bilder från skolavslutningen, som jag lovade.












Aldrig mera Munkegärde 9b!



Pussar

Back from skolavslutningen

Jag har haft bloggsemester. Har liksom inte orkat. Plus att den datorn som går snabbt att sätta på och koppla upp har fått virus...

Igår var den bästa dagen i hela mitt liv. Jag slutade nian. Nu är det slut. Aldrig mera Munkegärde 9b. Aldrig. Det känns både väldigt, väldigt otroligt bra, och samtidigt otroligt... tomt, liksom. Jag kommer sakna en del vänner och några få väldigt speciella lärare så otroligt mycket. Otroligt mycket! Jag trodde inte det skulle kännas såhär mycket.

Det var iallafall världens bästa kväll igår. Vi var på en lite finare restaurang, som inte var så himla fin egentligen, men ändå, och åt trerätters middag! Namnam, fast efterrätten var faktiskt inte så god... Efter middagen blev det först ett tomrum, då det ärligt talat var rätt tråkigt, medans nästan alla kollade på fotbollen. Men sen satte dom igång musik med DJ o grejer, och jävlar, då blev det röj! Alla dansade, precis alla, tillomed lärarna! Och jag hade så galet ont i fötterna efter ett tag! Men sjuukt kul hade vi iallafall. Och vi sjöng med i alla låtarna, det spelade inte så stor roll om vi kunde dem eller inte. Idag är jag ganska hes, vill jag lova! =)

Det går inte att lägga upp några bilder just nu, men det kommer :)


RSS 2.0