I hagen

Har kommit hem från hästen. Orkade inte ta mig för så mkt med honom idag heller, har dåligt samvete för det. Men jag orkar liksom ingenting, känner jag, jag mår fortfarande inte bra... Tog iallafall en del kort.



Visst är han gullig, min lille skit? Lord är nog det sötaste som någonsin gått i ett par hästskor... =)



Han har bläs, och tunn tunn päls på nosen, så den rosa huden sticker fram. Då får han solbränna, den stackarn! Glömde ta kort på hur hemskt det såg ut, det var liksom riktiga sår! Kollar man noga ser man skorporna genom den mjukgörande solkrämen jag smörjt på. Den tycker han INTE om, förresten.
Han är så rolig, han börjar gå mot mig när jag kommer i hagen, och så ser han att jag har tuben med kräm med mig, och då vänder han. Sedan krävs det en lååång stunds övertalning, och lite godis efter att man smörjt på.
Och så blir han lite sur och går iväg en stund, men väntar man 2-3 minuter så kommer han igen.



Lord hälsar på fienden: Tuben med solkräms-helosan. Keep your friends close, but your enemys closer.





Det var ingen ren häst direkt, som ni ser =)



Detta är Sessan, hans kompis i hagen. Det finns 3 andra hästar i stallet, men Sessan och Lorden går på mindre gräs. Dom ska banta, haha. Sessan är Shettis, och jätteliten. Såhär liten:


 

Pussar <3

Kommentarer
Postat av: Tokio Hotel<3

Vilka söööta hästar jag e också en sån som håller på med sånt....

Jag har en medryttar häst en liten svart shettis som heter Oliver hiwhi :) men ska nog skaffa en lite större eee ganska förstor haha XD

2008-07-10 @ 22:38:41
URL: http://welovetokiohotel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0