Ooops...

Nu var det visst länge sedan jag var här igen... :/
Det är inte meningen, men jag hinner aldrig skriva på morgonen, och på kvällen har jag varit för trött. Men ni vet väl hur det är va? Ska nog försöka skärpa mig :).
Idag har inte händ möö. Har ledigt tills på måndag yeay!!
Ska strax sova, är jättetrött... ;)

Pussar <3

PS: Jo det har visst hänt nåt spännande, jag har köpt ny sadel!! Till hästen, alltså, inte cykeln... ;)

Bilder från igår

Gbg horse show=Årets höjdpunkt! Längtar redan till Februari 2009 :)

  

Hehe, ser ni miniskillnaden? :)
Vi satt på rad 25, så det var inga jättelägen att fota, särskilt inte med mobben.


Uppe med tuppen

Eller okej då, kanske inte med tuppen då då, men i alla fall klockan 7. På måndagar börjar skolan 11.10 (asgött, som vi säger här i gbg) så jag behöver inte gå upp, det blir nästan som 3 dagars helg, för jag slutar ju 12 på fredagar... Hur som helst, idag ska jag på Gymnasieinformation, eller egentligen en cliniq med hon som vi kommer att ha som tränare bl.a, så då var jag tvungen att ta stallet innan skolan. En liten morgonridtur hann jag med oxå :).

image37

Älskling <3


PS

Kom på att jag glömde att säga att Meredith Michaels Beerbaum från Tyskland vann världscupfinalen... Efter Svenskarna hejade jag på henne, så det var bra:). Hon är alltid duktig, och bäst när det verkligen gäller:)

Pussar igen, godnatt <3


Gbg Horse Show

Shit pommes frites vad trött jag är! Jag vet att jag klagar på det ofta (hehe) men idag är det verkligen sant. I morse gick jag ju upp svintidigt för att hinna med pållen min innan jag tog 10.22 bussen till Göteborg. Var där i 7 timmar!
Gick på mässan ett tag först, medan jag väntade på Charlotta som hade körlektion, moppekörkort då altså :).
Hittadade 4 tunna schabrak för 50 spänn tillsammans, absolut dagens fynd! Två blåa, och två gröna. Sedan efter själva "showen" gick jag och Ch och köpte varsitt broderat schabrak oxå (ni vet ett sånt där där hästens/ens eget namn står på sidan..?) men det blev inte alls bra, är riktigt sur. Själva texten är snygg på långt håll, men kollar man nära ser man att det är jätteslarvigt gjort, det sticker ut trådstumpar och grejer överallt... Köp aldrig nåt broderat på Sjöhagen Wear!

image36

Själva tävlingarna var jätteroliga att se på! Det var ju världscupfinal idag, och att vara på plats kändes väldigt högtidligt på nåt sätt. Det var 3 svenskar med i Finalen; Helena Lundbäck, Roffe Bengtsson och Royne Zetterman, och alla tre gick vidare till andra omgången, vilket ju var väldigt kul (det är lite komplicerat: Det är en final, men den rids i två omgångar, ungefär som en omhoppning). Sedan i Andra omgången så gick både Roffe och Helena helt felfritt tills de (båda två) rev sista hindret! Sista hindret! Åh, vad besviken jag blev... Det var en riktig nerv slitare kan jag lova ;).

Tyvärr glömde jag kameran hemma :(, så det blev bara nån halvtaskig bild med mobilkameran, som jag ska lägga upp typ i morgon när jag orkar röra mig igen ;D... (Bilden ovan ej tagen av mej)

Hoppas ni har haft en underbar dag!! Pussar <3


Tidigt...!

Ojojoj vad trött jag e! Igår var det tjejkväll igen hos Sara, det var kul, jag och Regina och Marie och Erika satt ute osnackade medans de andra sjöng singstar:).
  Nu är jag uppe så här tidigt en söndagmorgon (klockan är 10 i åtta och jag har varit uppe och bytt lakan i min säng och plockat ur diskmaskinen) därför att jag måste hinna med min kära lilla häst innan jag ska åka till Horse Show som börjar 10 (tror jag (: ). Min kära lilla häst hoppade jag förresten med igår och det gick superbra! Bättre än det har gjort påväldigt länge, och det kändes som en självförtroendeförstärkande händelse...
  
På Horse show idag blir det världscupfinalen i hoppning bl.a yeay!!
image35

Älskar dej Lord <3
(Visst är vi söta? ;)

Känner mig duktig :)

Har dammsugit heeeela huset! Känner mig MYCKET duktig :).
Blev ingen shopping idag, orkade inte :). Däremot tror jag jag ska iväg och hoppa nu :).

Pussar <3

Antingen eller...

image32


Okej, jag har ett dilemma: Jag måste välja, antingen sticka till Göteborg, eller hoppa med Lorden.
Jag har inga pengar, så jag kan egentligen inte köpa nåt i stan, men mina kompisar ska dit, och då kan jag ju åtminstonde spendera lite tid med dem, plus att det är ju kul att bara testa kläder. Men å andra sidan har jag tid  att hoppa själv idag, utan andra hästar, det är inte så ofta det blir så... What to do??

Pussar <3


Vaknat på FEL sida.

Usch, vad jag e sur. Det är inte alls lika fint väder längre, och det luktar kattbajs vart man än e.
Dessutom har jag inte fått sova ut, utan vaknade klockan nio av att folk i området börjar städa ute. Skrapa med spadar och sopa och skrika till varann. För helvete, om du vill han som står på andra sidan parkeringen någonting: GÅ DIT då! Iallafall klockan nio en lördagmorgon...
Usch, vad jag e sur.

Pussar <3 (hoppas jag blir mindre sur sen (; )

Helt ok.

Tjejkvällen avslutad ganska tidigt, men oj, vad trött jag är. Det var de andra oxå, så ingen orkade riktigt sitta kvar. Men vi satt ute tills klockan halv elva ungefär. Det kändes som ett sommarlovstäcken!
Men nu är jag som sagt var sjukt trött. Kommer somna göööött.

Pussar <3

Tjejkväll:)

image31

Härlig kväll i solskenet med grillat o grejer ska det bli! Bara tjejgänget (förhoppningsvis) heeela långa kvällen :). Jag är så glad! Rebecka, Elin, Gina (Regina, då då) och Erika. O så sara oxå, men hon e inte med på bilden. Och Marie oxå...:)

Hoppas det blir lyckat.

Pussar

Missarna

image30


Har kommit på att jag nog glömt lägga in bilder på våra små misseungar!
Den här bilden är från när de va kanske en vecka gamla, nu är de fyra veckor, och lite större, men ack så söta...

Pussar <3

Godmorgon:)

Inte lika fint väder idag, molnigt o grått. Tänker inte solen hälsa på alls...?
Suck, jaja. Men jag e på någorlunda bra humör ändå. Soft dag idag, jag slutar 12 :P.
Nu har jag ganska bråttom jag jag ju erkänna, jag har inte klätt på mig, inte borstat tänderna och inte sminkat mej...

Hoppas DU får en bra dag :D

Pussar


Eurohorse!

Så heter visst Mässan som "hör ihop" med GBG horse show! Det mindes inte jag.
Har hittat massa sköna grejer; En ny hjälm (finally), en sjukt snygg jacka, och strumpor n
bl.a. Nu e jag helt galet trött, borde egentligen skriva det allra sista på min biologi inlämning som ska in i morgon bitti, men jag orkar verkligen inte! Har gått över fem mil (!) inne på mässan (stegräknare på mobilen ;P).

Nu ska jag dricka upp mitt té sedan sängen. O just det; Nationella gick bra, faktiskt. Inget är rättat än, såklart, men det kändes helt OK, och när jag o mina kompisar diskuterade det efteråt så hade vi svarat lika.

Gonatt Puss Puss :)

06.43

Klockan är 06.43 och jag har nästan vart vaken i en timme... Nu har jag egentligen bråttom, måste gå till bussen 10 i, men jag pallar inte stressa.

E sjukt nervös nu! Nationellt prov i Matte= Svårt!
Det kan liksom rubba hela mitt betyg...
Jaga, one can only hope :)  Wish me luck.

Puss


Godnatt.

Okej, så del blev kanske inte så mkt pluggat, och mer kollat på teve... Hade ju tänkt att det skulle vara Dirty, Sexy money idag, men det är ju itte Torsdag, det är Onsdag. Så det blev morgonsoffan istället :D.

Nu ska jag sova. Har spenderat 10 minuter åt att leta resa på vasttrafik.se.
Hmm, undrar om det bor ett troll i västtrafiks centraldator? Skulle förklara mycket underligt.
Jag ska på mässan i morgon. Vilken mässa? Horse Show of course! En utav årets höjdpunkter. I morron e det bara själva mässan som gäller, dvs shoppa, shoppa, shoppa. Men på söndag, då smäller det. Då är det själva Göteborg Horse Show, med Världscupsfinalen o allt. Tjoho! :)

Puss <3


Tre under 100:-

image27

3 favvisar under 100 kr från Ellos.se:)

Plugga eller TV?

Har haft en seg men bra dag :).
M hade bitchanfall. Jag oxå.

Har träffat Rebecca idag oxå, en "stallkompis" som varit borta länge, först jobbade hon i Norge hela hösten, sedan åkte hon till Thailand 4 veckor över jul, och nu har hon varit i Australien i sex veckor. Jag är inte aaalls avundsjuk ;).

Nu står jag inför ett svårt dilemma; Ska jag plugga matte inför nationella i morgon, eller kolla på simpsons och sedan Dirty sexy money...?

Svårt.

Pussar <3


In the morning...

Lika underbar morgon som den senaste veckan!
Jag har inte längre nånting emot att gå upp på morronen, inget alls.
Hoppas min dag matchar vädret :)

Pussar


Okej...

...jag ger mig! Jag är väl typ en modeblogg då...


Önskelook

image26


Eftersom jag själv vart riktigt tråkigt klädd idag så roade jag mig med att sätta ihop vad jag skulle önska att jag haft på mej ;)...

- Klänning Forever21
- Kort kofta Forever 21
- Skor Skopunkten
- Smycken Kyssjohanna.se


Nu ska jag snart nana. Puss puss

Träning o sånt :)

En mycket trött Alice har precis kommit hem efter en stressig dag. 
Vart i skolan från 07.50 till 16.00, och sen utvecklingssamtal på det (Nils, min matte och fysik lärare och tillika klassföreståndare, är det tråkigaste någonsin haft ett par byxor. Om en träbit och en tegelsten fick barn skulle det vara Nils...). Sen hem och käka grillad kyckling. Muma muma.
Sen stallet och dressyrträning. Pust, jobbigt, men nyttigt!
  Det allra värsta var att en traktor på åkern brevid paddocken höll på att sprida skit, så nu luktar heeela jag, inklusive mitt hår kobajs. Yes! ;)

Puss Puss <3

PS. Fick tillbax resultaten från svenska Nationella proven idag. Jag fick högsta betyg på alla tre delar! Yeay!!!! Är superduperglad... <3

Nana.

Trött.

Nu ska jag nana. I morgon ska vi träna dressyr för en riktig tränare, Lord och Jag och Dino och Charlotta, plus tre tjejer från ett annat stall som jag inte känner så bra. Ser fram emot det mycket.
Dessvärre har jag oxå utvecklingssamtal i morgon. Lite nervöst kanske, men jag vet vad de flesta lärare kommer ha att säga...

Godnatt XOXO


Skolavslutningsklänningar...


Som många andra letar jag efter klänning att ha på skolavslutningen (<3).
Detta e några favvisar, alla från Forever21. Vilken e bäst? Jag tror jag gillar den koralliga mest...

Puss


ARG på blogg.se!!

Nu blir jag RIKTIGT trött!
2 inlägg har inte blivit publicerade!!! Varför??

Grr..

Underbart!

Helt fantastiskt väder!
Ska nog lata mig lite i solen.

Pussar

Kändisunderhållning

När man har tråkigt kan man alltid hitta något kul som har hänt i kändisvärlden.
Som härom dagen var det röda mattan på "US Weeklys Hot Hollywood"

Snyggast var Heidi Klum i lila.

image18

Fredag em



TJOHOO!! Äntligen fredag eftermiddag. Efter skolan. Ska INTE in till Gbg trots att kompisarna tjötar :D.
Ska njuta av solen, tror jag, och lyssna på Duffy.
Gå ut på promenad, eller kanske springa...? Sedan ska jag kolla klart på Taxi, för jag somnade igår, haha...

Pussar

Irriterad e jag.

Ja, jag är irriterad. Men jag vet ikke varför riktigt. Många bidragande orsaker. Tex. att internet har ryck idag. Jag blir galen...

Men det är ju iaf fredag i  morgon. Nåt att se fram emot.

Ska kolla på franska Taxi ikväll. Den e bra, men det e ju helt sjukt hur fort de pratar...!
Annars lyssnar jag på 3 doors down. Lugnt o gött.

Pussar

Parfymen

image15

Jag ser mig själv som en ekonomisk människa. Jag lyckas se bra (läs representabel) ut med ganska små medel, mina favvojeans till exempel kostade 200 kr på Freeport.
Jag blir så trött på folk som lever efter principen Dyrt=Bra.
Detta är min favoritparfym. Den köpte jag på Ullared för 39 kr.
Doften håller helt okej, och idag har 3 människor runt mig sagt att någonting luktar gott, för att ett par sekunder senare konstatera att "Oj, det är ju du Alice"...
Så det går att vara snål OCH snygg. 

Puss puss

Trött i hela kroppen

Varför är jag trött i hela kroppen? Jag har både ridit, lasttränat och vart ute och gått. Känner mig mycket duktig. Äter just nu müsli och yoghurt och dricker te. Ska nog kolla lite The Office.
Sen sängen. Den vackra uppfinningen skriiiiker efter mig.


Puss puss


Nyttig

Jag ska försöka bli nyttig har jag bestämt mig för. Vet inte hur många gånger jag har bestämt mig för det, men nån gång måste det ju lyckas, right?
Igår morse var jag ju ute och gick på morgonen. Tänkte göra det nu på morgonen oxå, men bestämde mig för att plugga lite franska istället, ska försöka hinna med prommisen ikväll.
Sen ska jag sluta äta godis. Så. Nu har jag slutat.

Puss puss


New day, new week, new life...?

Måndagmorgon. Det kunde vart värre, jag menar jag börjar ju faktiskt inte förrän 11.10 :P.
Vad händer idag? Jag ska göra om en del i ett franska prov. "Nous allons au Canada en hiver"...
Ganska lätt.
Sedan ska jag till Far min. Har inte träffat honom (eller vovven) på evigheter! Han har varit sjuk, o sen lagom tills han blev frisk så fick jag influensa...
Och Lorden sedan. Han ska ridas och lasttränas.
Dagen kan bli hur som helst med andra ord.
 

Puss puss


Prel intagning.

Jag har preliminärt blivit intagen på min skola! Tjohoo!!

image14


Hm, lägsta intagningspoäng: 45
Min poäng: 250

Bådar detta olycka??

Pussar


Söndag.

Oj nu var det visst några dagar sedan igen...  :S
Det är söndag idag. Blandade känslor. Skola i morgon= Minus
                                                                       Träffa bröderna idag= Plus
                                                                       Vackert, vackert väder= Plus
                                                                       Lastträna med Lorden= :S
Känner mig lite duktig idag faktiskt. Gick upp åtta (!) och gick ut på en snabb prommis.
Skönt, men jobbigt för jag gick såpass fort.

Ska lastträna sedan som sagt var. Jag har nämligen en häst som råvägrar åka transport, och tanken är att vi ska komma igång och tävla (hoppning) i vår/sommar igen.
Hopptränade igår. Det gick jättebra! Fast Låddan var så himla pigg bara...
Shoppade lite igår oxå. Ett par nya jeans och en kofta blev det. Göttigt.

Nu ska jag snart åka o hämta charlotta.

puss puss


Påsar under...Zzzz...

NU är jag klar. Redan. Jag kommer vara så tröööött i morgon.
Men som tur är e det kort dag i morgon, slutar ju faktiskt 12 :)
Stackars Elin sitter kvar uppe och skriver. En halvtimme kvar till deadline, heja elin, heja!!

Godnatt


SO

Idag har jag huvudvärk. Jippi. Och Jag måste ägna de kommande 3-4 timmarna till att färdigställa ett SO arbete om världsreligionerna. Jag kan snart allt det finns att kunna om Kristendomen, Judendomen, Islam, Hinduism och Buddhism. När jag är klar ska jag göra som Siddharta (Buddha) och sätta mig under ett träd för att meditera mig till sanningen... ;)

Småmissarna e så söta! Vi har fått kattungar, har jag inte sagt det?!
5 stycken var de från början, men den lilla svanslösa dog :(. Så nu e dom bara 4. Men dom är i alla fall jättesöta :D.
Aragorn och Gimli är dom enda namnen som e klara. Ska lägga upp bilder så fort jag hittat...

Nope, nu e det tyvärr pluggdax.

Pussar

Så coolt...

Nåt är helt uppenbart fel med min blogg för jag kan inte lägga in youtube klipp... :(
Nån som har tips om vad jag gör fel? Jaja, jag får väl länka så länge, här kolla!!

http://www.youtube.com/watch?v=JqG4PNbmSfQ&feature=related

Det är så coolt, vare sig man gillar hästar eller inte...

Puss puss

Sommarn hit nu!!

image13

Kolla. Helt underbar sommareftermiddag/kväll -06. Längtar till sommaren nu!!  Ja menar kolla färgerna och Lordens päls och allt. Sommarn kom hit! Nej, HIT! Nu!!

Suck

Ojojoj...

Hej o Hå vad länge sen det var jag var här nu... Tänkte jag skulle bli lite seriösare o var här mer, men det var ju såklart i helgen och då gick det inte att blogga för det j*vla plattformsbytet...:(
Sen försvann det liksom lite ur huvet på mig. Saker har en tendens att göra det.
Anyway, har upptäckt att några av mina bekanta faktiskt hittat hit nu, så då måste jag vara snäll... Hm, hur kommer det gå...? :)

Jag är sjuk. Har haft världens influensa, och är nu i efterhand trött o hängig. Inte kul :( . Men det är påväg att bli bättre iaf ;).
Längtar längtar längtar tills om åtta (nio...?) veckor. Då jävlar går jag ur nian.

Puss puss

RSS 2.0