Teatertajm... Kanske

Idag är det den 29 januari 2008 och alice ska börja spela teater. Kanske. Har sett fram emot det här såå länge, och nu när dagen äntligen är här så kanske jag inte får gå! Så här är det; Jag har inte kunnat sova inatt. Inte för att jag är nervös (för det har jag inte hunnit bli än) jag bara kunde inte sova, somnade väl vid 12 eller nåt, och när jag äntligen somnat  så vaknade jag igen först vid halv 2, och sedan vid 3. Vid tre låg jag säkert vaken i 50 minuter... Så ialla fall, när min klocka ringde vid halv 7 var jag död. Gick i alla fall upp och åt frukost, och sminkade mej. När jag sedan skulle gå så gick ALLT fel; jag hittade inte min plånbok med busskortet, och jag hittade inte skärpet till tröjan jag skulle ha så jag fick byta 5 sek innan ja skulle ut. Jag hittade inte mina gympakläder, inte min historia bok, inte mina nycklar.... Jag fick helt enkelt ett sammanbrott, jag är en sådan människa som påverkas väldigt starkt av sömnbrist, och när allt gick fel brast det bara. Jag lipade som ett litet barn i säkert en halvtimme åtminstonde. Så nu återstår det bara att vänta och se om mamma godkänner att jag går på teater ändå... Under tiden lägger jag in lite bilder, om jag hittar några roliga:)   Puss

Sjuuk... fortfarande.

Jag har varit sjuk i drygt 4 dagar nu. Det är så trååkigt! Man orkar ju liksom ingenting heller, så jag kan inte ens roa mig med att rida. De senaste dagarna har det varit stallet.se istället. Men det börjar oxå  bli lite uttjatat. O så kollar jag på The Simpsons. Och The simpsons. Och just det; The simpsons...Förstår du vad jag menar när jag säger uttråkad?

I alla fall, när man e hemma o degar  upptäcker man ganska mycket som man inte visste om sitt eget hem. Som att den halvskumma grannen äter frukost prick 07.50 varje dag. Han (eller hon....?) jobbar inte ens.
Jag fördriver även tiden med att gräma mig över att vi inte har photoshop.
Och lyssna på musik (när huvudvärken tillåter). Just nu Secondhand Serenade. Och lite gammla goa klassiker i nya versioner som tex "The way you look tonight" och "Are you lonesome tonight". Riktigt gosiga.

Sedan funderar jag på om jag har gjort rätt gumnasieval.  Jag blir mer och mer säker på att jag faktiskt gjort det. Har jag berättat att jag valt ens förresten? Nä det har jag nog inte... I alla fall, har valt ett helt nytt gymnasiun som ska starta i GBG i höst. Hästgymnasiet, heter det kort o gott.

Annars: Längtar jag tills på tisd (teatergruppen börjar då). E faktiskt lite nervös...=S

Puss


Fortfarande sjuk...:(

Att vara sjuk är ingen höjdare. Jag har inte spytt eller så men det känns som att jag ska göra det.... Och jag kan inte äta, så jag har knappt ingen energi att mocka åt Låddan ens. Stackarn, han får slarvmockning ;).
Anyway, jag får en hel del tid att göra grejer som jag tycker är för sega för att göra annars. Som tex sitta på stallet.se i 7 timmar... Hehe, ja jag vet att  jag vuxit ifrån det, men det är underbart att försvinna in i en virituell värld ett tag ibland. Och så kan man kolla på teve och film hela dagen.
Appropå det, Har du sett Stardust? Den e så himla underbar! Älskar den. Inget mästerverk enligt kritikerna kanske, men so what? En sån där supergullig saga i sagomiljö, med både romantik, förtrollningar och lite action :).
Åh, eller the Guardian? Ni vet med Ashton Kutcher och Kevin Costner. Den e också helt fantastiskt! Se dom båda två:).

Har förresten varit borta i helgen. Åkte med mina kompisar Elin och Gina för att passa hundar (trots att jag är allergisk) till en helt fantastisk gård i Halland. Huset var fantastiskt (och att de hade typ 60 tums teve och 100 kanaler gjorde inte saken värre (: ) De hade egen privat sjö, hur stor som helst man såg inte slutet på den, och eget privat spökhus. Japp, spökhus. Sedan hade de typ 20 hästar. Och av dom 4 föl...
Allt gick iochförsig fel, vattnet slutade funka, hundarna bajade inne, katten pissade inne...

Men det var kul. Jättekul. Hoppas jag får komma tebax nån gång :)


Fler hästbilder

Sötaste nosen jag vet... Sessan:)En till på   Okaj, jag har lite tråkigt så här e två bilder till; överst den absolut sötaste nosen jag vet (förutom Lord's) Sessan, vit liten skit. Och precis här Lord igen:). Puss

Att fatta beslut...

Har aldrig varit bra på det där. Jag brukar säga att mitt andranamn är beslutsångest. Men nu har jag fattat ett. Och det känns otroligt skönt. Vad har jag då bestämt mig för? Jo så här är det: Jag erkänner. Min absoluta högsta dröm är att arbeta som skådespelerska. Inte för att jag vill bli berömd, inte för att jag vill bli rik och gå på premiärer och allt sånt, utan för att jag älskar att agera. Jag har gjort det länge, har alltid haft ett sinne för dramatik, och jag tror faktiskt att jag är ganska duktig. Okej, jag vet att det är lite patetiskt att tro att man ska lyckas, men man måste ju försöka kämpa? Det är väl okej? Jag har i alla fall bestämt mig för att gå med i en teatergrupp! Jag tänker göra det. Jag har bestämt mig. Det är asgött, på ren göteborgska. Jag tänker se om det går, och ha väldigt roligt på vägen. Ville bara säga det, känns skönt. Ha de bäst.=D

Sjuk :(

My precious... Lord Detta är den varelsen på denna jord som betyder mest. Lord, Baby, Låddan, Skruttis... kärt barn har många namn.


Up and running...

Hej, jag heter Alice jag är 15 år, och man hittar mig någonstans norr om gbg... Jag bor ihop med min mamma, och vi har precis nu, för 4 dagar sedan fått internet hemma. Helt fantastiskt eller hur ;) Vi har länge försökt skaffa internet och har oxå haft det, men det har alltid kraschat på något sätt... Men nu ÄNTLIGEN alltså! Detta tänkte jag fira med att starta denna lilla blogg. Förväntar mig inte direkt att någon ska läsa den, men mina bästa kompisar och tillika stallallierade Charlotta och Sandra säger alltid att jag tjatar för mycket så nu får jag väl försöka få utlopp för alla mina ord här :). 

För att du ska få mitt famtida svammel är det kanske bäst att jag ger en background update på mig själv (dvs berätta lite vad jag sysslar med). Jag går alltså i nian, och om du är en utav dom människorna som säger "du har ingen aning om hur bra du har det, att gå i skolan är underbart jämfört med att jobba."  Till dej säger jag: jag tror dig inte! Man har bara massa press och krav på mig, och även om jag e ganska smart, så är jag inte nöjd med mina betyg. Men vem e det?
Det som tar upp största delen av min fritid är utan tvekan min underbara ögonsten; Lord. Nä, jag är inte djupt religös, Lord är namnet på welshponnyn som varit min i snart 5 år.
Annars är jag teve fantast, älskar nästan all teve några av favoriterna är Grey's anatomy, 24 (de tidigare säsongerna, typ 1-4), the office, Gilmore Girls och på den svenska sidan Grotesco. Skitkul, de som inte har fattat grotesco borde göra ett försök till. Å just det the simpsons oxå. Lovin it;) 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0