Länge sen

Ojojoj nu var det lääänge sen jag var här.... :/
Har väl inte så kmt att skriva om gissar jag. Det mesta flyter på som vanligt antar jag.
Påsklov nu i alla fall. Gött.

Pussar

=S

Jag tycker inte det här är kul längre... Jag har aldrig varit ett jättestort fan av skolan, men nu har jag fått nog på riktigt.
Det är nog nu, tror jag. Jag har ingen lust att gå tillbaka till den där fucking jävla pissskolan igen för att genomgå samma jävla dag over and over again. Det är liksom som i den där filmen vad heter den? Där han vaknar varje dag och det är samma dag? Eller är det en teveserie? Har inte kollat på den, bara sett trailern. Jo, det är nog en serie, Iallafall... det är inte kul. Jag längtar som faaan tills jag tar studenten. Då flyttar jag till USA för att vara au pair eller vad fan som helst i ett år typ, sen får vi väl se vad som händer...

Har kollat på avsnitt 1-5 av Gossip Girl. Bra skit asså, bra skit.

Pussar


Forever 21.

image12



Kalla mig långsam, men jag har just upptäckt Forever21. De här klänningarna är defenitivt underbara kandidater till vad jag ska ha på mig när jag är smal...

Världens sorgligaste text...

"It's just the way you left me, I'm not pretending
No love no hope no glory no happy ending
It's just the way that we love like it's forever
Then live the rest of our lives but not together."


Det här e dom sorgligaste textraderna i mitt liv just nu. Jag lipar så fort jag hör den låten. Förlåt för mitt lilla sammanbrott in public, men jag har tråkigt och måste skriva.

Kollar på Carolina Gynnings program på femman. Vad heter det? I huvudet på Gynning? Hon är i Hollywood och ska som hon gärna och ofta säger Make it in Hollywood. Are you kidding me? The woman doesn't even know how to speak english! I speak better than her and I'm in the 9th grade...!

Pussar


Jag har nog aldrig sett nåt så roligt. Shit asså! Ojojoj...

Kul kul....

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article1981286.ab


asså om man tänker på det är det här jättekul. Fast killen är ett riktigt as.


RSS 2.0